zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Şirkette işim bşaımdan aşkınken günde en az 3-4 saatimi patide geçirdiğimi fark ettim bugün. Ve Bilgisayar bölümünü arıyarak patiyi şirket içi engellemesini istedim. Şimdi şirkette patiye giremiyorum artık. Bu aynı şeye benzedi, uyuşturucuyu bırakamayıpda yardım alırsınız ya. Aynen öyle bir şey. Artık işime önem göstericem umarım. hayır asıl korkum eğer işe yaramazda patiye girmem gerekirse güvenliği kırıcam falan uğraş didin :d Neyse aslında diğer bi konu da patiye olan ilgi alaka üyeliermizde ne denli yoğun onu merak ettim var mı böyle sorunları olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sen sakın wow gibi oyunlara başlama derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 geffen said: sen sakın wow gibi oyunlara başlama derim.. 6 sene uo oynadım. bedava wow geldi 3 kere. geri çevirdim yıllık parası falan ödenmiş =) bana uzak olsun aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 WoW Oynama!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 video güzelmiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 komik gelmedi bana bu video.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 -esra hanım ben bırakamıyorum patiyi lütfen yardım edin ühü bağımlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Muhaha! Süper foto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tipe gel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 uahahu o kaşları nası boyamışlar öyle ya iğrenç görünüyo :::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu kadın ölsün artık yaaa gençliğimi yediiiiiiiiii..beni benden alıo psikolojimi bozdu hatun.kazık çaktı anasını satiim.pozlara bakk yaaa!!!!!seyirme gelio bunu görüncee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar