Othranx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 yükleyemiyorum ya çıldırıcam , program yükleniyo ama ayarlar bölümünde hep kitliyo bilgisayarı ne yapıcam[hline]I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 McAfee yi denesene..GÜzel bayağı.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 akliniz varsa uzak durursunuz ... norton 2002 yi işyerine aldiğimiz iblgisayarlara org. almiştim ... yüklüdür kendisi , updateleri günlük yapilir.... neyse 1-2 saat önce abuk sabuk bişiiler oldu PC de .... dedim noooluyoruz ... virüs search ettirdim yok bişii.. yanliz bu aptal programin auto protecti kapandi , açilmiyor... allah allah dedim ... neyse uninst reinst yapiim dedim .. sonra şeytan dürttü , git pccilliin'i kur board'ınla gelen o da org nasi olsa die..kurdum , update ettim ... viruses found hooop XP de mavi ekran ... restart ... internete bağlanmadan search ve bomba sonuç 15 different viruses found .. bu ne rezalettir ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 upladim ama konu dışında imiş , mümkünse ait olduğu yere , donanim yazilima alalim ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 norton cok kasıyor ya makinayı . signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 19 January 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Tarihi eser threadi upluonuz ya helal.. :)[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 aradım , çıktı ..... aynı başlıklı birden çok gereksiz başlık olmasini mı tercih etmektesiniz ????[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar