Odinn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Merhaba sevgili patiler Bir web sitesi ile uğraşıyorum ve bir yerde tıkandım. Banner ve menü yeri yapıyorum yukarı tarafa 2 adet kullanarak ve ikiside aynı yatay hizada. Her ikisindede flash animasyonu var. Sorun browser penceresini restore down yapıp küçük pencere haline azaltınca çıkıyor. Pencereyi basılı tutup küçülttüğümde flashların üzerine küçülen bölümlerinin yokolmasını istiyorum ama bir flash diğerini itiyor ve böylece yeni satır açıp görünüşü bozuyor. Bunu nasıl halledebilirim ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tam kodunu ve küçültme işlemini nasıl yaptığını belirtirsen yardımcı olmak daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odinn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Teşekkürler lakin hallettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ahha adam ezdi, en azından kodunu falan koyup, çözümünü de yazsaydın forum amacına uygun bir hareket olmuş olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tam kodunu ve küçültme işlemini nasıl yaptığını belirtirsen yardımcı olmak daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Teşekkürler lakin hallettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ahha adam ezdi, en azından kodunu falan koyup, çözümünü de yazsaydın forum amacına uygun bir hareket olmuş olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar