diablotg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 seni gördüm ilk gün öylesine gülüşün çarptı sessizce gözbebeklerime camlardan baktım beni fark etme diye ne de güzeldin kendi halinde zincirlere vuruldum sensizlikte kayboldum sana uzandığım hiçlikte sen vardın uykusuz gecelerimin hayallerinde ne de güzeldin kendi halinde bakamadım,dokunamadım sana ellerimle içimden geçtin gittin o deli hasretinle gözümde bir damla yaş,avucumda bir tutam aşk seyrettim gidişini çaresiz benliğimde ama ne de güzeldin kendi halinde zaten beni sevemezdin istesen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bi yorum +rep plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Pop şarkısı sözleri gibi olmuş, klişeler bütünü. Tek tek güzel duruyor cümleler ama bir bütünlük, kararlılık yok şiirde. Gerçi biraz sert oldu yorum, şiirden de pek anlamam ama benim yorumum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok sert değilde sanki ordan burdan almış koymuşum havası vermişin yok hepsini içimden geldiği gibi yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Asteroth said: Pop şarkısı sözleri gibi olmuş, klişeler bütünü. Tek tek güzel duruyor cümleler ama bir bütünlük, kararlılık yok şiirde. Gerçi biraz sert oldu yorum, şiirden de pek anlamam ama benim yorumum budur. sanırım bende aynı görüşteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar