blademaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 benim şindi sunum için bi vcd çekmem lazım ama kopyala diyince cdı dosyasının içindeki cdı_ımag adlı rtf formatındaki dosyayı kopyalamıyo diğer herşeyi kopyalıyo ne yapmalıyım ben[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 CLone CD kullan ... işe yarayan bir programdir .. yada img. olarak kaydedecek bir program ile önce .img olarak hdd ye attir sonra yak cd'ye[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 neyse saol çektim bi şekilde ama bu image hede hödösünü çekemedim yine de çalışıyo bilgisayarda şindi merak ettim şu bu dalga vcd playerda çalışır mı[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar