blademaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 benim şindi sunum için bi vcd çekmem lazım ama kopyala diyince cdı dosyasının içindeki cdı_ımag adlı rtf formatındaki dosyayı kopyalamıyo diğer herşeyi kopyalıyo ne yapmalıyım ben[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 CLone CD kullan ... işe yarayan bir programdir .. yada img. olarak kaydedecek bir program ile önce .img olarak hdd ye attir sonra yak cd'ye[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 neyse saol çektim bi şekilde ama bu image hede hödösünü çekemedim yine de çalışıyo bilgisayarda şindi merak ettim şu bu dalga vcd playerda çalışır mı[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Öne çıkan mesajlar