ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya arkadaşlar hani bi olay vardı ya makyajlanıyoduk soora ölü ye benziyoduk neydi o olayın ismi?Bi de nası yapılır mlzemeler falan?(Euhee hiç makyaj yapmadım da heyecan bastı :D )[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ölü taklidi yapan köpekler vardır bide..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ismini bilmiyorum ama malzemeler : Fondoten Rimel Goz Kalemi Fon makinesi Torpu Tırnak makası Sir/agda Pudra[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kadınların ügnlük bakım için de aynı malzemeler kullanıllıo =) neyse draven yapıodu hatta bende yapılmışı war konseptinde bi fotosu war draven in[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 1 kurşun 1 silah.. Süper bir ölü makyajı elde edebilirsin.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: ZeuZ, 19 January 2004 17:17 tarihinde demiş ki: ismini bilmiyorum ama malzemeler : Fondoten Rimel Goz Kalemi Fon makinesi Torpu Tırnak makası Sir/agda Pudra agda olmasa da olur mu? acıya dayanamam da ... neyse arklar geyiği bırakın da anlatın şu olayı[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: DeamoN, 19 January 2004 17:19 tarihinde demiş ki: draven yapıodu hatta bende yapılmışı mukauoağımızı cjetvel yardımı ilen kesiyoruz ki burda kesilmi$i var diye gider bu ( bir nukte cmylmz )[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bi sru sorduk agzımdan burnumdan getirdiniz.Lutfen biraz daha anlamlı mesaj atın. aaaaaa.....aa..aaaaaaaaaa *cık cık cık*[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bilmiyorum , ancak bilmeyenlerin her konuda otu boku geyik yapması sinirime dokunmuyor değil..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Estel_Anorien, 19 January 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Ölü taklidi yapan köpekler vardır bide.. hö????[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 up luyom[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Abi nekadar zor olabilir yüzünü ve ellerinin pudrala gözlerinin etrafını ve göz kapaklarını siyahla boya dudaklarına biraz buz sür(ki rengi gitsin) olmadı dudaklarınada pudra sür falan filan. Ha eğer profesyonel bişey lazımsa onu bilmem.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 önce yüzünü bembeyaz değil vayaa açık ten rengi yapman gerek (sarımtırakda olablil ama kansızlıktan oluşan renk her zaman açık ten rengidir yer yer kılcal damar çevreleri gri-*mor olaiblir) dudaklara, burun delikleri ve göz altına hafif kırmızı üstüne hafif mor gözkapaklarındna kaşların başladığı yere kadar gri (ama kaşlara doğru koyulaşıcak kat kat süreceksin) göz kapaklarının çeperlrine siyah rimel kulakların ucu çene ve burunda (en ok burun ucunda) kızarıklık gibi hafif kırmızı tonda fondoten (ki bronzlaştırıcı krem de olur) bu noormal kalp krizinden ölüp de hıortlamış insan makyaşıdır çeşitler için başvurunuz[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hah :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: BabacumMostors, 19 January 2004 19:28 tarihinde demiş ki: önce yüzünü bembeyaz değil vayaa açık ten rengi yapman gerek (sarımtırakda olablil ama kansızlıktan oluşan renk her zaman açık ten rengidir yer yer kılcal damar çevreleri gri-*mor olaiblir) dudaklara, burun delikleri ve göz altına hafif kırmızı üstüne hafif mor gözkapaklarındna kaşların başladığı yere kadar gri (ama kaşlara doğru koyulaşıcak kat kat süreceksin) göz kapaklarının çeperlrine siyah rimel kulakların ucu çene ve burunda (en ok burun ucunda) kızarıklık gibi hafif kırmızı tonda fondoten (ki bronzlaştırıcı krem de olur) bu noormal kalp krizinden ölüp de hıortlamış insan makyaşıdır çeşitler için başvurunuz heyt bea abi süpersin :D kimse babacum un eline su dökmez.Heyt bea eN kısa sürede deneyip sonuçu upload etcem :)[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ayrıca ölü bir erkeğin öldükten 5-6 gün sonrasına kadar sakallarının uzamaya devam ettiği aynı şekilde sürekli ereksiyon durumunda olduğunu biliyormuydunuz? yaa ölüce bile aklımız nerelerde oluyor[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar