Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 format attım, yeni nod32yi kurdum ondan sonra. netlimiter fln kurdum. netlimitera göre, ekrn.exe denen dosya sistem ne çekiyosa aynısını kendisi de çekiyomuş gibi gösteriyo. aşağıda resmini gördüğünüz testin sonucuna göre hızım 842 kbps = 105 KB/s . adsl de 1mb zaten. ama o dosya netlimiterda şöyle bişey görünmesine sebep oluyo. statları fln iki katına çıkarıyo bu yüzden de. tam olarak ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 firewall açık. ve firewall da bulunan port izleme açık(80 vs). internette gezindiğinde bile web adresleri filtrelenip öyle gelio karşına. ben uyuz oldum, firewall da port olayını kapattım yapmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nerdne kapattın abi? bulamadım ben. eski verisyon kullanıyodum bu yenisinin user interface çok karışık geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 setup tan advanced ayarlara geliyosun. karşına çıkan pencerede var, firewall a gel, orda port kontrolü olayı var sanırım(bendeki nod32 de firewall yok 64bit oldugundan herhalde) oralarda bi yerde http checking var, port filtering gibi bişeler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar