Farinal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Farstar'da eskiden öylesine açtığım adam şimdi level 90 trader oldu şansa ve tüm expertiseları beast mastera verdim. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hiçbirşeyi. Elemanın teki yok bu lazım dna lazım şu lazım diye bin tane şey saydı bişi anlamadım. Yardım edebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben en son bırakmadan biraz meraklıydım bu ise.. simdi hayvanları oldurdukten snra onlardan dna alabiliosn, ama her hayvandan degil, krayt ya da kimo lar mesela dna dusurmuo.. sonra cogu hayvanı oldurdugunde onlardan enzyme loot ediosun, bu enzymeların 2 statı var: renk ve quality. renk random duser ve mutasyon sansını etkiler, quality ise öldürdügn hayvanın combat lvl ve elite olup olmamasına baglı, yani ancient krayt fln kesersen dha ii enzyme dusurme sansın artıo. ayrıca /forage komutu ile yerden baska bir tur gerekli enzyme toplamak gerekiyor.. bunlarda 3 stat var: renk, yumurtayı yaratırken etkiledigi random olarak etkiledigi attribute sayısı, ve garanti olarak etkiledigi attribute. ve bir baska gerekli enzimi ise enzyme extractor kullanarak oldurdugun hayvanlardan cıkarıosn, bunlarda da yine lvl onemli. sonra muhtemelen iyi bir hayvanın olsn istiyorsan, enzyme centrifuge gibi bi aletler var isimlerini unuttum.oncelikle en son bahsettigim enzyme extractor ile cıkardıgın enzimleri teker teker bu centrifuge e koyuyorsun. icinden 2 ya da 3 tane enzyme component cıkıo. a, b, c, d, e diye ayrılmıs durumdalar hangisi olcagı sana baglı. snra bunları teker teker baska bi aletin icine koyup statlarını (mutation chance, enzyme purity) arttırıosn. dha snra baska bir aletin icine modifiye ettigin a,b,c,d,e componentlarından 1er tane atıyorsun ve statları yukselmis guzel bir enzim elde ediyorsun. tabi biraz zahmetli ve o aletleri her calıstırırken sen iclerine bi component koyman lazm onları da alman lazm. ya da of istemiorm bu kadar ugrasmak dersen direk olarak extractor ile cıkardıgın enzimi koyabilirsin sana kalmıs. daha sonra incubator icine enerjisini falan koyuyorsun, dna yı atıosun icine, bi interface i var gayet basit bisi orda gosterio zaten 4 tane enzim koyman lazm. 2si hayvanlardan /loot komutu ya da penceresi ile aldıgın enzim, 1 tanesi /forage ile topladıgın enzim, digeri de ustte anlattıgım enzim. 3 phase var yumurtanın olusması sırasında 3 phasede de bu enzim islerini tekrarlıosn yani yukarıdaki sayıları 3le carp =). sen koyuosn malzemeleri baslat diosn bi 15-20 saat falan suruo her phase snra gidip yeni enzimler koyuosn tkrar baslatıosn falan. burda sozde soe nin dedigine gore enzimlerin renkleri mutasyon icin birer anahtar. mutasyon nedir dersen, hayvanın statlarını costurabilir, ya da goruntusunu degistirebilir (acayip bi rancor elde edebilirsin mutasyon ile) ama iste bilnmiodu en son hangi renk ne ise yarıo. ben butun enzimleri yesil renk kullandım ve tusk cat dna sı ile bir mutasyon elde ettim. uzun disli ve cizgili bi kedi oldu hayvanım fanged tiglon die gecio adı. artık sana kalmıs renk olayı istersen forumları da arastırabilirsn. yumurtayı aldıgında 2 secenegin oluo, hayvanın mount olarak kullanılabilcekse onu direk mount olarak generate edebiliosn yumurtadan ve datapadinde duruo, eger mount olarak kullancaksan yukarıdaki enzim islerini kasmana gerek yok sonucta hayvan sdc getir gotur yapıo baska bi ise yaramıo. ya da iste bildigin bir pet oluo, lvl1den baslayarak lvl kasmaya baslıyorsunuz =) lvl kasarken bir takım stimler var onları kullanınca %500 dha cok xp alıo ve bu stim yannıs hatırlamıosam lvl75e kdr ise yarıo, ondan snra lvl kasmak ölüm. ayrıca hayvanı beslemen lazm, cesitli yiyecekler var ama bir tane nefret ettigi yemek var bir tane de cok sevdigi. cok sevdigini yerse mutlu oluor sevmedigi de onu mutsuz ediyor, diger yemekler bi degisiklik yaratmıyor mood da. yine hayvanının bir tane favori gezegeni ve bir tane sevmedigi gezegeni var yukarıdaki yemek olayı ile aynı dalga. bu mood hem hayvanının dps ini etkilio hem de aldıgı xp miktarını. yani sevdigi gezegende dha cok dmg yapıp dha cok xp alırken sevmedigi bi gezegende surat asıo hayvan =) lvl kasmak biraz kasıo ve sdc eglence amaclı bi prof oyle cok guclu oldugunu sanmıorm. ben bırakırken kedim yaklasık lvl72 flndı buyumustu bya, ve bya da koyuodu npclere, ama yani bn de grindi tamamlamadıgım icin yorum yapamıcam. umarım yardımcı olur bu yazdıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şuanda elimde enzymler var ama incubator nereden bulucam bilmiyorum ve enerjiside yok tabii satın almam gerekecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 incubator mutlaka vendorlarda vardır, bi bazaar search yap, ama 3-4m bayılman lazım diye tahmin ediorm.. enerji de geothermal energy olması lazm, muthemelen incubator satan bi mall da o da vardır zamanında ben de yapıodm beast master componentlarda cok para var cunku. olmadı vendor search ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Evet buldm ama inanılmaz pahalı. Gerçi dediğin kadar değil 200k diyor ama bu karakterimde sadece 50k var. Ne resource nede trader bilgim fazla olmadığı için sanırım dilenmekten başka çare kalmıyor para için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 200k iimis yine, ilk cıktıklarında 10-15m arasında degisiyorlardı, snra 3-5 arasına indiler.. cebinde 50k ile hangi ise baslasan die dusundm ama bulamadım, keske combat prof olsaydn loot kasardın, ama trader zaten ölü durumda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 nuwanda test centerda nası acı çekmiştik hayvan yapacaz diye dimi ahahahahah :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 GwindonSurion said: nuwanda test centerda nası acı çekmiştik hayvan yapacaz diye dimi ahahahahah :D :D :D :D respec manyagı olmustuk =)) cok uurasmıstık yine de olmamıstı sanırm =) orda akıllanıp eclipse de ii isler cıkarmıstım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 frog a git 1m al bankaya koy geri gel 1m daha al geri bankaya koy sonra bak statların olmamış respec yap 1m daha al onu da bankya koy tam incubator u satın alacaz şaak 500k eksik geri dön 1m al geri git dsdfsdfsf olmamıştı valla kafayı yemiştin ama sen= 12 SAAT GEÇTİ ŞİMDİ DE 16 SAAT BEKLEMELİYMİŞİZ ŞAKAMI LAN BU ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar