Diablo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 pejo 206 derim superdi ya[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 pf bende parça ismi söledin zannettim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 sizi bilmem ama araba içi kafa sallayan tipler konsepti direk peugeot 206 dan araklama, başada şirin olsun diye gedaapppaa diye anıran bir tip koymuşlar. İlk izlediğimde acayip uyuz olmuştum, şarkı hatrına ses etmiyorum. Beğendiğimi söyleyemem.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hocam sanki yapımcıların çok ipindeydin :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 15 January 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hiçbir şey için değilse bile o muhteşem müziği için seyredilmesi gereken bir reklam bence...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ya nesini anlamadiniz bence cok basarili bi reklam. Orda calisan admin hayati cok sikici arabayla gecen adamlar gibi gedappa diyerek onlar gibi eglenmeye calisiyor iste. Tabi getappa demeyle olmuyor ;)[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben parcayı aramı$tım bayaa burda buldum saolun ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bence en başarılı (içinde gönderme olan) toyota nın reklamı. Bi grup alman iş adamı (eheh tahmin ediyor herkez kim olduklarını) toyotanın performansını görüyorlar ya -keşke bu araba bizim olsaydı. eheh germany oto sanayiye darbe reklam :) :)[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Diablo, 15 January 2004 16:24 tarihinde demiş ki: pejo 206 derim superdi ya hangi reklam bi hatırlatsanıza[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 reklami dikkatlice izlerseniz birde clio konseptine de aşina iseniz ( 2000 kasa cliom var :) ) göreceksiniz ki amcam kapinin önünü süpürürken arkdaan hııızla geçen clio 98 yada 99 yilindaki kasasi (benimkinden bi önceki , sert hatlari ile pejo 205 e benzien) sonra yeni clio gleio tabi .. içindeki tipler o yüzden edit....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Azmodai, 18 January 2004 01:40 tarihinde demiş ki: Pejo reklami... abi varya hani fil mil oturtuo arabaya sonra ugrasio falan eski dandik arabayi pejo yapio Ayrıca bu filli pejo reklami , yüzyilin en buglı reklamidir... reklamin başindaki araba sağdan direksion iken en sondaki hali soldan direksiyonludur :) fil oturunca direksiyon sağdan sola mi kaydi ? :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar