goldenice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 oyunu açıyorum new game diyorum zorluk seviyesini seciyorum tekrar menuye donuyor nedendir acaba? şimdididen saolun yardımlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yok mu bu sorunu yaşamış olan kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ekran kartınla alakalı birşey olabilir,hotfixi falan varmış bazı ekran kartları için[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 saolasın araştırayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 o fix rodeon ekran kartları içinmiş ühüü acaba biri oyuna orta seviye zorlukda başlayıp save aldıkdan sonra savei [email protected] a yollayabilir mi? çok hayra geçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kimse yapamaz mı?hadi hayrına bir el atında oynayabileyim şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 gf4 mx440 sorunsuz bitirmiştim[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar