jackass Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 istanbulda kadiköy/beyoğlu civarlarında nereden converse alabilirim?kadiköy pasajındakiler bana sahte gibin geldi bilmiyorum ama...[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 KAdiköy pasajnda var.. Birde ümraniyede üretim merkezi var.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kadikoy pasajı nerede?(kadıkoylu olmama rağmen bilmiom bide peh peh)[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya akmarın yanındaki yer kadiköy pasajı.ümraniye'deki yeri tam olarak nerede?[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kadıkoy beyoglu civarı ;) enterasan tabi hehe neyse kadıkoyu bilmem ben..beyoglu istiyosan istiklalde gitara donulen sapagın hemen girisinde var,caminin karsısı oluyo,garanti bankasının hemen yanı oluyo.. beyoglu olmadı besiktasta balık pazarının karsından otoparka dogru bi yol iner tam karsından inen yol..yanda turşucu falan vardır..tam karsına cıkan bi dukkan var ordan alabilirsin hem gitmisken bi tursu suyu icersin.. hmm baska erol altacaya giderken hemen sagda bi yer daha var..migrosa gelmeden yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar