Elemires Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bugün yine rutin kitapevi gezimi yaparken "bir mühendisin dünyası" adında bi kitaba rastladım.Ben kitabın içine bakmaktan ziyade arkasına bakarım nedendir bilmem ve arkasında işte eskiden mühendisler ne şartlar altında çalışıyodu vs. hede hödö bişiler yazıyordu.Nese biraz netten araştırdım ancak kitap hakkında pek bi bilgiye rastlayamadım.Okuyan ya da kitap hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bayan bir mühendis öğrencisi olsaydın ben mühendislerin gece hayatı hakkında pratik bilgiler sunabilirdim ancak bu konuda faydam dokunamayacak sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben boyle dunyaya cakiyim arkadas, kafayi yemek uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 cs ciler yarı akademisyen sayılır ben çakayım sizin mühendisliğinize asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 inş ile makina mühendisleri bilir bir mühendisin hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mühendis kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bi mühendisin dünyası var bi de mühendislik okuyan öğrencinin dünyası öğrenci dünyasında makina ile inşaatı ayrı tutmak elektronikçilere cs çilere ve bikaç dala daha haksızlık olur gibi geliyor ayrıca penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Fistan said: inş ile makina mühendisleri bilir bir mühendisin hayatını gerisi yalan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim canolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bende var o kitap.Tübitak tan çıkmış,yamulmuyorsam öyleydi.. neyse,ben daha okumayı tam olarak beceremedim.Baydı mı desem..öyle bişiy..yaklaşık 4-5 ayda bir bi kere alıyorum kitabı elime 4-5 sf okuyorum bırakıyorum.Ha bide bilgisayar mühendisliği okuyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar