LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Arkadaşlar, Vista Bussines Edition var ve orjinal, fakat etkinleştirmeye çalıştığımda biosunuzda lisanssız yazılım var tarzı bir hata veriyor. Formattan sonra daha driverları bile kurmadan denedim yine aynı hatayı veriyor. Var mı bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kopya XP uzerine kurmus olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hayır. Sıfır işletim sistemyliken kurdum ilk. Ama öyle olmuş bile olsa ne gibi bir sorun yaratır ki? Sonuçta format çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 microsoft turkiyeyei ara direk yardimci olun de orjinal almissin gorevelri aktivasyond ayardim etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar