mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Imdb ye bakiyodum Boomtowni iptal etmis NBC saolsun. Yane anlayacaniz sadece 24 bolum seyretcez. Bence gelmis gecmis en ii polisiye drama dizisi olmaya aday bir basyapitti(Shield i da seyretmem lazim ama gordugum bolumleri boomtown kadar etkili deildi). BOOMTOWN May rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Çok güzel bir diziydi her bölümünü izlerdim valla Reservoir Dogs'daki prezente ediliş şekli gayet başarılıydı bence... Neyse yazık oldu en başarılı bulduğum gerilim dizilerinden biriydi.[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Geçen perşembeki bölümde resmen gözlerim yaşardı. Paticik Vizyonda bu dizinin gayet aktif bir başlığı nasıl olmaz anlamıyorum. Bence gelmiş geçmiş en iyi polisiye drama dizisi. Shield halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İptal mi olmuş? HAYIRRR!!!!! NEDENNN???[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 gayet iyi bir diziydi tüm e dizileri gibi. allah'tan e var da seyredebiliyoruz bu tip dizileri. belki shield i getirir. bittiği kötü olmuş[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar