Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu başlıkta bi topic bulamadım, 10-15 kadar üyemiz var sanırım. bi toplaşalım, tartışalım, saydıralım, sivil toplumlaşalım, harrasslayalım ne biliyim. mesela var mı hazırlıktan olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Hazırlığı sınav ile geçtim.Okulumun insanlarının çoğunluğunu bi türlü sevemedim.Okulla olan ilişkim okul içi projeler dışında derslere girip çıkmaktan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Şahane Bilgili patiler var aslında forumda, çok sevdiğim bir iki insan. Kendileri açıklamıyorlarsa bu durumu, demekki sizi sevmemişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yok bu başlığın açıldığı zamanda benzeri bir başlık daha vardı, bahsi geçen bilgililer orada toplanmışlardı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bilgi'li değilim de ilginç sempati duyuyorum okulunuza, ben de gelebilir miyim.P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar