Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ismini bilemediğim 2 south park bölümü

regulus

Öne çıkan mesajlar

south park bölümlerini indiriyorum da kazaa nn bir afallaması sonuncu inen iki bölümün kaçıncı bölüm oldukları ve isimleri yazmıyor.onların bölüm numarası ve ismini bilen var mı?
birincisi:
cartman taş ile zenci çoçuğu yaralıyor sonra fbi geliyor cartman hapisten kaçıyor.kızlarla erkekler arasından yarış falan var
ikincisini seyretmedim ama zenci çocuk var aslanlarla konuşuyor falan genel olarak zenci çocuğun etrafında geçiyor galiba hikyaye[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

3 bölüm daha
1) terrance ve phillip ağırlıklı onların geçmişinden falan bahsediyor. 102. bölümden uzayda görüntüler gösteriyor. brain washing fest var.

2)m'okay diye konuşan öğretmen drugs hakkında konuşuyor. sonra kovuluyor en sonunda tekrar işine dönüyor. ike'ye benzeyen oyuncak bebeği köpek parçalıyor sonra ike'ye cenaze töreni düzenliyorlar ama ölmediği daha sonra ortaya çıkıyor.

3)bayrağı değiştirip değiştirmemek üzerine bir tartışma var. klu klux klan var. ormanda haç yakıyorlar dans ediyorlar piyano çalıyorlar. yeni bayrak asılan bir adam ve etrafında 4 kişi daha(çöpten adamlar)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü

Sosyal ağlarda paylaş

Ya cartman'ın Sacı felan gosterildi mi ? Cnbc yazıyo ya .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cartman ın saçı baya bi bölümde gözüküyor da kenny nin suratı filmde gözüküyor. bigger, longer, uncut da[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü

Sosyal ağlarda paylaş

hatta kenny'in sesi de sadece bigger&longer and uncut da var
yani
kafasındaki o şeyi çıkarınca rahat konuşabilirya anlaşılıyor ne dediği :)
cartmanın saçı çoğu defa gözüktü.kenny'in saçı bir bölümde göründü.ama filmde önce arkadan gösteriyor.sonunda önden de gösteriyor
"goodbye you guys!"
kenny in başlığı kafasında değilken ettiği tek laf
bölümlerin isimlerini bilen yok mu ya çok açık bilgi olmadı ama numarasını bilmeden seyretmek istemiyorum şöyle bir göz attım.
tamamlayacam tm bölümleri yakında nıhaıhahı :)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...