Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ego

Wacky

Öne çıkan mesajlar

I'm The Center of the Universe. I'm better than everyone. I kick ass at everything. The other day, someone cut me off on the freeway, so I sped up beside him and I rammed him off the road. Nobody is as good as I am. Some people think I'm conceited. Oh well. All my friends think I'm better than they are. Sometimes my friends ask "so how come you rule so much?" One time I decided to play basketball, but I suck at basketball so I lost. Just kidding, I kicked everyone's ass because I'm the best. I own everyone at everything. There's no use in trying to be as good as me because it's impossible. There aren't enough words to describe how good I am. THE UNIVERSE REVOLVES AROUND ME. I AM KING. Everyone wishes they were me. EVERYONE. If I weren't me, I'd wish I was. I love me.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

BW forumlarında görüp yarıldığım bir yazıdır.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ciddi bi $ekilde yazılmamı$ bu derece ego lu insanlar olduunu sanmıyorum yani bu derece ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehue ego yu görün siz şimdi
Ben en kralım . Ben en iyiyim . geri kalan bi işe yaramaz :-p[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 19 January 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
Galiba patlıcak! Kaçın!

bir kementle bacagından yakalar ve baglar niahahahha[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...