eudoxus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya şöle bildiiniz iyi bir ragnarok server ı varmıdır ingilizce anadili olcak donation items olmıcak hemde mid rate olcak.Ne dersiniz olurmu böle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Euro-ro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ülkede ve avrupada oyun ve server lisanslı olduğu için,free serverlar yasak.Bölümde de paylaşmak ve yazmak yasak diye biliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Valla ragnarok free server bakimindan baya zengin bi oyun. Ben türklerin oldugu pek server bilmiyorum ama su anda oynadigim SpritusRO var. Donation item yok. Irk felan seçiosun ilginç olmus. Bu arada binlerce ragnarok free serveri var ve burda bahsetmenin yasak oldugunu hiç sanmiyorum. Euro sux bu arada...4 sene önce euroda basladim hala lag problemini çözemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ahaha Euro sux senin ezik freeserverlarınmı rule ? Tamam oynancak hali kalmadı eski tadı kaçtı ama lag probleminden hiç bi zaman fazla sorun çekmedim ki muabbetinin süperşliği onuda kapatırdı.Laglı günlerde olan geyikleri muabbetleri hiç unutmam :D.Ve sonralarındada WoE'ler dışında doru düzgün lag olmadı.Zaten RO oynamayın artık yani en büyük fanlarındandım bıraktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 20 trilyon tane de olsa free server reklamı yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 niye free server muhabbeti yasak pek anlamadım. ama yinede arkadaşlar tıp konuşmuoruz çünkü benim sizlerden isteğim tamamen bir free server tavsiyesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar