narin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 100 le geçmişim :) kalan varmı ?[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 benimki pazar. 2 ye bölmüşler yoğunluktan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 95 le geçmiştim. Giden 5 puan sanırım önceden araba kullandın mı hiç dedikleri zamam evet hergün dememden :) Malum yaş 18 yeni olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dayt 100 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bende 95 le geçtim :)) kursa 5 puan neden kırmışlar dedim kadın dedi senin gene iyi 85 ten yukarı başka not yok :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 87 aldım niye puan kırdıklarını da biliyorum adam ısrarla yavas git yavas git diye bagırdı durdu yanımda sinir oldum..abi onumdeki butun hıyarlar birinci vitesle gidiyo..altlarında zaten 56model sahin var e araba birinci viteste gitmio..ben 3e takıyorum solluyorum zaten trafik var adamlar yavas evladım yavas oglum die die bitirdim sınavı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya benimmotor cok kolpaydi.. koymuslar 2 tane labut mu ne onlardan aralarndan gecin dedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bana demişti ki ambulans geliyo nabarsan onu yap bende bastım gaza adam dedi napıyon bende dedim hızlı gidip yolu açacam dalga geçme ne yapman gerekiyorsa onu yap dedi bende sonra uyguladım 95 vermişler ama arkadaki adam babamın arkadaşıydı :Pp zaten 2 yıl oldu pfffffff keşke gene ehliyet kursu olsa da biraz eğlensek oralarda.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kıldır genelde adamlar.. 85 almıştım ben ehliyet aldığımda.. o 15 puanı da, "biz senden daha iyiyiz diye kırdık" demişlerdi. :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ehehe bende gectim direksiyondan. 100 aldım. cok kolaydıda komisyondakiler baya bi kıl insanlar sinir oldum. ama sonucta ben 100 aldım =)[signature][hline]8 Senelik Gral Paladin Amarcord Sen Neymişsin Be Abi AAaaA!! Yaw morph abi What is The Matrix Bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar