Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müzik seti önerin

solaris777

Öne çıkan mesajlar

Güzel bir amplifikatör alıp kaliteli speakerlara bağlayabilirsin. Amfinin kanallarınada bilgisayar, cd-player, casette player, portable player falan istediklerini girebilirsin. All-in-one bir müzik seti kullanmaktansa deck benzeri bir set çok daha sağlam oluyor. Hem kalite olarak hem de ilerde istediğin parçaları değiştirme şansı vermesi açısından.

Amplifikatör tavsiyesi istersen çok çok fazla seçenek var ama 2.el biraz eski model yamaha, technics, onkyo markalarının deck modellerine bakabilirsin. Speaker olarakta aynı mantıkla bunlara uygun birşeyler bulman mümkün.

Siz nasıl kullanıyorsunuz demişsin. Ben bu şekilde kullanıyorum. Yamaha amplfikatöre bağlı technics speakerlarım var. Kanallara bağlı olarak bilgisayarın ses kartı, cd player, casette player, md player, tuner ve bazen mixer oluyor. Parçaların bazılarıda amfi gibi deck modeli şeklinde. Kaltesinden ve performansından gayet memnunum. Bu şekilde kullanmayı düşünürsende tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sony'nin bir aleti var bizde, çift hoparlör, doğal tahta görünümlü, annem salona ufak bir şey peşinde olduğu için ben epey bakınıp almıştım. Cüssesine göre sesi iyi ve temiz ses veriyor, kucaklarsan sağa sola taşınır.

Phillips'in de genelde ses sistemleri sağlamdır, ben özellikle kulaklık konusunda şaşmam, pek severim.

Ucuz markaların ıvır zıvır özellikleri daha çok olanını çok bulursun. Fakat iş hoparlöre geldiğinde o aletler genelde çok bas ve tiz kaldıramaz, cart curt ses etmeye başlar, çok zorlarsan da patlarlar. Safra kesesi taşı kıracak kadar bass ile müzik dinlemeyi seviyorsan onlardan uzak dur.

Odamda bilgisayar da var diyorsan, al düzgün bir ses kartı+sistem, müzik setiyle aynı paraya gelir, tepe tepe kullanırsın. Ama taşımalıyım diyorsun o bakımdan bu işine yaramaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...