Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net ve dial up telefon faturası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Online oyun oynamayacaksan GPRS kullan derim. Dialup oldukça pahalıya gelir. Yada ben çok yüksek hız isterim devamlı bir şeyler indiririm diyorsan uydu olayını düşünmelisin.[hline]They feed on the living to stay undead.
Mesaj tarihi:
Günde 10 saatten ayda 200 300 arası bişey gelir. Belki 300 ü de aşar.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Mesaj tarihi:
Sanıyorum bi tek mmorpg shadowbane oynarım ve favori sitelerime girmek için kullanırım o kadar.

Ofiste 128kb kablo var bi moka yaramıyo indirme amacıyla kullanmaya calıştığımda.
Mesaj tarihi:
GPRS ile online oyun oynaman imkansız gibi bir şey. Telefon faturasını ödeyebilirim diyorsan dialup ile devam et Kablo Net veya ADSL bulunduğun bölgeye gelene kadar.[hline]They feed on the living to stay undead.
Mesaj tarihi:
ben dial up ile bağlanirken hesaplayinca ay sonuna 200-300 milyon arasi bi fatura gelmesini beklerdim ama hep 100 filan gelirdi yani bomba o hesaplama olayi sonra kabloya geçtim bidaki ay tel faturasi 150 gelmişti ilginç heh[hline]fug yu
Mesaj tarihi:
Vallaha, ben hesaplamadım etmedim 300 ü çat diye sokup durdular her ay.

1 yıl DSL bekledim neyse, şükredicem ama halim kalmadı.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Mesaj tarihi:
Hergün 10 saat ne işin olur valla canın sıkılır bende kablo var 1 saat başında oturayım canım sıkılıyor.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
300+ bisi gelir kesin..
adsl veya cable alma sansin yok anladiim kadariylan
ne diim allah sabir versin..[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
Walla her gün 10 saat giremezsin zaten de kaba bir hesapla.Anladığım kadarı ile çalışıyorsun zaten,9 Saat mesain olsa,günde 7 saat uyusan yemek falan derken 2 3 saatin geçse zaten 19 saat eder,demekki girsengirsen ortalama günde internete 3 4 saat girebilirsin.Bunuda ortalama saati 700.000 den hesaplasak ortaya 84 milyon gibi bir rakkam çıkar ki bunun altında olursa üstünde olmaz sana söyliyim :).[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
said:
Creel, 09 January 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
hafta sonlarini nete girmiomu bu adam :P girdiğinde 3-4 saat kalmaz bence:P

hafta sonu dediği gibi 10 saat girmesi durumunda bile 48 saat fark eder buda,48 milyon bir fatura oynaması demektir ki her gün 4 saat tüm haftasonu da 10 saat boyunca internet kullanacağını sanmıyorum.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
walla bence günde 10 saat gireceksen baracuda yı kullan aylık 100 usd değişmediyse 3mbit mi öyle bişidi google dan arat bulursun byük ihtimalle sitesini[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
adam zaten sitelere gircem ve oyun oynuycam diyo tek yönlü lazım bişiy upload etmiyo ki[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
  • Yeni Oluştur...