BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Selamlar, Almanca dönem ödevi hazırlıcam. Konum Sinir Sistemi ( Nerven System)... Haliyle bana bu konuları içeren bi terim sözlügü lazım. O tarz cok genis bı tabanı olan bı alm-tr tr-alm sozluk bılenınz warsa ıyı olur... Hem websıtesı tarzı hem program tarzı olablr Not: Bu topıc u Konu dısına acmıstm ordan bı ark ınternet bolumu daha uygundıyınce buraya actım yetkılıler ordakı topıcımı sılebılrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 babylon die bi program war onu oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ben genelde zargan.com-freetranslation.com combosunu kullanıyorum bu arada sözlük istediine göre işine arar bu da ms word de dil kontrolünü almanca yaparsan gramatik hatalara kadar düzeltebiliyo[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar