GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eleman sen karışıyon köpeğinle. kovalattırıyor hayvanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ne güzel hayvanlar istediği gibi yaşıyor.Kafana ahlak diye bir olgu sokulmasa sen de sokak ortasında sevişirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 geçen yaz kuşadasında tam restoran ortasında böyle birşey olmuştu. adamlar yemek yiyip bir yandan da izliyordu. garson sandalyeyle koştu köpeklerin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 lisedeyken istiklal marşı okunurken yapmışlardı sabahın köründe unutamam o olayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 orda bi italian mastif olucak yada kangal analyını neyse o 22 sn yuruyen elamaan nderi ya direk koturum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben yolda giderken görmüştüm (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ya o değilde cidden anlamadım köpeğin sahiplerimi daldırmaya çalışıyolar o köpeciğe. Benim cane corso büyüsünde salarız oraya izmirden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 cane corso italyan mastif dişimi erkek mi dişi var bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o değil de related kısmında ilkokul çocukları fuhuş yapılıyor diye video koymuş o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hadi ya dişi bendekide 3 ay 4 haftalık oldu =)foto varmı ? uçmuşum ya 3 ay 4 hafta nedir ya 3 ay 3 hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar