Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bazı durumlarda hak veriyorum, ancak bazende gerçekten çok fazla anlayışsız olan evcil hayvan sahipleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Tamam haklısınız temizlemem lazımdı fakat yanımda tek torba vardı ve o minik bokun zaten çöpçü tarafından süpürülmüş yapraklar arasında olduğu için temizlemeye gerek görmedim.. Ha tabii "insanca" uyarılsaydım bi şekilde temizlerdim orası ayrı. Benim asıl sinirlendiğim şey, ordaki barzoların çevrenin temizliğiyle pek ilgileri yok, tek amaçları kendilerini tatmin etmek, kabadayılık etmek.. Tabii güzel ülkemizde böyle dallamalara biraz diş gösterildiğinde nasıl ucu açılmış balon gibi psssssssss diye söndüklerini yine görmüş oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Nerdesin be Panter Emel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 semt/şehir nere acaba merak ettimde :s çünkü istanbulda pek başıma gelmedi böyle şeyler Ha ayrıca hayvanın pisliğini temizlemen daha doğru olur yoksa benim gibi aval aval gezenler kaldırıma iyi sıvıyo boku. Yaprak birkintisi olabilr küçük çocuklar sever yaprak birikintileriyle oynamayı atmayı falan yani babasının alnına hiçbir çocuk bok atmak istemez :D gezdirmeye çıkarken yanına migros poşeti veya daha küçük bir poşet alıp pisliği temizlemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 said: "AAYYHHH KÖPEEKKK" No shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gerizekali Kopek Sahipleri Kopekleri sokaga siciyor. Temizlemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ^ aramizdalar. isaret etmek ayip ve kabalik ama =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bence temizlemeliydin köpeğinin dışkısını. Tamam sana karşı verilen tepkiler hoş değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o kadar şeker köpeklerle bi ton kız tavlıyorsunuz lan!!! bırakında hanzolar kıskansın sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 birincisi herkez senin köpeğine senin baktığın gibi "ay ne şirin ya sanki bir melek" gibi düşünmez. örnegın köpeğin gelir üstümü yalar, ben daha eve girmeden o pantolonu çıkarırım çünkü pislik bana göre. ve kedi köpek salya+kılından nefret eden bir çok insan var, sevende var. hadi benım gibi takıntılı nadir olur diyelim itle konuşuyormusunda zararsızlığından bu kadar eminsin. oradaki teyze belkide köpeğin çocuklara herhangi birşey yapmasından/yapabilitesi olabileceğini düşünüdüğü için laf söyledi. ayrıca boku temizleyeceksin. ha birde dayak yemediğine şükret. senden çok köpek dayak yerdi orda. nerde hayvan hakları diye ağlar dururdun olduğun yerde. çok köpek görüyorum yanından geçiyorsun hayvan sırnaş oluyor. bre lavuk köpeğine sahip çık, kıllanan var seven var. tasma bırakma olayında da çok hayalperest gördüm bazı patileri. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar