Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Lem bu ne biçim oyundurrrrrr kafayı yicem. Zorla 10 dakika film seyretmesini mi söylesem , save etmek için 10000Km yol yürüdüğümü mü söylesem yada 3 saattir hala 1. bölümde olmamı mı söylesem yaawwww bu oyun nası bişidir sıyırcam bölüm geçmeye geçilmio , yok o boyuta geç yok bu tarafa geç manyadım valla. İngilizce bi tam çözüm buldum ama oda bi halta yaramıo yokmu şunun türkçe bi tam çözümü... İnat ettim bu oyunu bitircem hayatım pahasınada olsa bitirecem...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 al kır cd yi ben ole yaptıms[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Hadi yaa ciddimisin *!Töbe töbe... Ya Sabır...*[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Ben valla demosunu oynamıştım onda da 10 dk film vardı patchini yuklemeyi dene bence belki bir hatadır.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Ben o oyunu bi arkadasla beraber bitirmistim, oyunun puzleleri biraz zor ama bence guzel yapilmis. Daha sonra ayni senaryoyu takip eden blood omen 2 cikti. Onda puzle daha az, savas daha fazla istersen bi de onu dene sana daha uygun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 walla soul reaverin puzzleları kolay ama nası yapcaanı çıkarmak biraz güç. bi de çok fazla "Super Marioculuk" oynuyosun puzzlelarda. soul reaver 2 nin hareket motoruna hastayım bu arada. merdiven falan çıkarken dikkat edin. basamakları cidden kullanıyo. yok başka PC oyununda böyle bişey. PS i falan bilmem[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar