quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Duygusal olmican . Biz duygusal olduk, kıza agir kactik kiz yükümü kaldiramadi 1 ay sonra ayrıldım. tekrar barıştım şimdi macho ayagından gidiyorum cokta mutluyum .Sert olcan budur abi.! -vurdu kırdı veya sertlik; dayak degil belirteyim. lol nacizane fikirlerimizi ve yontemlerimizi paylaşalım diyorum.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 samimiyetten odun vermeden dengeyi kurmak lazimdir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 çıkmıcan en iyisi. veya biriyle iyi arkadaş olucan diğerleri de sazanlıyo direk çıkmana da gerek yo arkadaş ol diğerleri çıkmak istio hemen[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tamam bi yere kadar formulizasyon ama.. bu kadar basit olmasın bari formülünüz :P[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bu "kız" dediğin varlıklar nasıl bişey? yani standart mı bunlar? hepsi aynı fabrikadan çıkıyo da aynı şeyleri sevip aynı şeylerden etkilenip aynı şeylere aynı şekilde mi karşılık veriyolar? neyini çözüyosun bulmaca mı bu ya?[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 çokmu basit cidden :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Abi bi kıza maço danranırsın senden nefret edersen karşı tepkiyle seni aşağılamaya başlar bi kıza maço davranırsın vay erkeğim der kolların atılır. Kısacası sen sadece bir kızı çözmüşün dünyada geriye kalan milyonlarca kız var...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tamam . bunu burdaki kızlarda cevaplasın lutfen.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Kesinlikle maço olucaksın.. Seni seviyorum lafını kırk yılda bir diyeceksin.. O zaman uğrunda ölürler..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Zed, 18 January 2004 21:25 tarihinde demiş ki: bu "kız" dediğin varlıklar nasıl bişey? yani standart mı bunlar? hepsi aynı fabrikadan çıkıyo da aynı şeyleri sevip aynı şeylerden etkilenip aynı şeylere aynı şekilde mi karşılık veriyolar? neyini çözüyosun bulmaca mı bu ya? [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 valla salak diyesim geliyo hakkaten... öylesine abuk subuk ki.. aşmışsınız olayı. hakkaten budur. yav bana ne aslında di mi?[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Zed, 18 January 2004 21:25 tarihinde demiş ki: bu "kız" dediğin varlıklar nasıl bişey? yani standart mı bunlar? hepsi aynı fabrikadan çıkıyo da aynı şeyleri sevip aynı şeylerden etkilenip aynı şeylere aynı şekilde mi karşılık veriyolar? neyini çözüyosun bulmaca mı bu ya? zed o kız tavlama olayını C/P ederken okumadınmı hiç super yapmıştı aldıgın adam :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 boşuna tartışıosunuz, Zed doru bişi söledi aynı fabrikadan mı çıkar bunlar diye.. bi kere her kızın farklı bi yapısı var, her insanın daha dorusu.. farklı bi mantalite karakter ve hayat anlayışı var.. işte kızı çözdümü kıza uygun davranacan kızla birlikte olmak istiosan.. belki yazdıklarım çok klasik şeyler ama işin aslı bu abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Evet sadece kızlar değil her insan aynı fabrikadan çıkar.. İsteksiz gözüktün mü , kesin halledersin.. Kaçan kovalanır.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Hah demek isteksiz öylemi sen isteksiz görün bir gün ilerde bu davranışın yüzünden çok sevdiğin birinin ellerinden kayıp gitmesine göz yumduğunu görünce anlarsın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 O gün gelirse de olayı izah edersin.. Ama sanmıyorum Kaçan Kovalanır mantığının işlemediğ kız görmedim.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Arkadaşlar genelleme yapmayalım, her kanadı olan kuş uçar diye bir şey söyleyemeyiz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Valla herkes denemeli bu taktiği..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ayrıca it dövüldüğü kapıyı sever.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Evet belki kısa süreli millete artislik taslamak için bak benim kız arkadaşım var bak benim erkek arkadaşım var gibi duyguların yaşandığı zamanlarda ilişkiler formulize olmaktan ileriye gidemez ama gerçek bir ilişkide karşılıklı sevgi saygı ve önemlisi anlayış hakim olmalıdır yoksa dediğim gibi o sizin yaşadığınız gelip geçici bir hevestir. Ayrıca: ''İnsan''ı çözemezsiniz ancak insanları çözebilirsiniz. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 January 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ohooo.. Tamam peki..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 insanlari burçlarina gore gruplandirabilirmiyiz? mesela ben başak burcuyum ve tanıdıgım tum başak burçlular duygusallıktan hoşlanır. bu gibi kriterlere gore sınıflandirabiliriz.ama cogu kız macho luktan hoşlanır.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Şimdi burçlara girersek hiç çıkamayız bence çünkü büyük bir kitle inanır büyük bir kitle inanmaz hiç birininde böyle düşünmek için somut sebepleri olduğunu sanmıyorum :) Ama insanların burçlarına çok ters düşen davranışları olduğunu gördüm.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 istisna = yukselen burc ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 uymuyo = ten uyuşmazligi? :lol:[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. edit;soru işareti [Bu mesaj quamor tarafından 18 January 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar