Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Eninde sonunda cikicak bu oyun bazilarimiz alicak bazilarimiz bu sansa erisemeyecek belki ama en iyisini dusunup aldigimizi varsayalim star wars u benim icin onemli kilan seylerden biri jedi sa diger seyde X wing tir.Yani nasil bu yaziyi okuyan insan oyunda kasarak jedi olmak istiyorsa ben bir tie fighter pilotu olmak istiyorum asil soru su;uzay savaslarini oyuna 1 yil sonra koycaklarini Norak tan ogrendim ama pilot skill ini ucmayarak nasil arttiricaz,artmazsada 1 yil sonraki savaslarda kimlerin nasil pilot olacagi nasil kararlastirilacak. Ilginiz icin tesekkurler.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 aa kim gelmiş :-P profession list: http://starwarsgalaxies.station.sony.com/features/swg_manual/cha5.jsp pilot benim bildiğim expansionla açılcak bi skill tree, ondan önce bişi yapamayacağız sanırım. tahminim exp çıkınca seçilebilen skiller kısmı genişleyecek biraz daha, sonra isteyenler pilotluk alabilecekler falan.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar