DonaldDark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Merhaba karakter Nordrassil(Normal) serverında daha 70 olduğu gibi bir kaç mavi item alıp bıraktım.Birde uçan bineği var.Üstü çok iyi değil yani.Accountda ayrıca birde level 52 blood elf paladin var.İstanbul'da oturuyorum isterseniz eldende verebilirim accountu.Yeni account alıcağımdan satıyorum bu accountu. Arkadaşlarım ben 70 olduğum gibi pvp serverına geçtiler bende kasmaktan sıkıldım açıkçası.Cd-key ve gizli sorusu var bu arada. armory link Accountun fiyatı:100ytl Msn adresim:[email protected] Herhangi bir sorunuz olursa özel mesajlada msnlede ulaşabilirsiniz bana. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bunlar pvp serverına transfer olmuyomuydu ? oluyosa ben alırım bunu direk msn : [email protected] ekle konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hayir olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar