asas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 İlk metal dinlemeye başladığımda tanıştığım grup Metallica'ydı.Ondan sonra Maiden,Judas,Exodus falan derken Opethle tanıştım ve bu müziklere bir karşılık vermek lazım dedim gitara başladım.2 sene usanmadan metal dinleyen arkadaşım pek olmasa da kendi başıma çaldım ve hayatıma renk kattım.En azından uğraştım ve çalabildim.Ama sonra dinlediğim grupların şarkılarını dinlemekten sanırım çalmakda istemedim şarkılarını ve 1 senedir ne eskisi gibi metal dinliyorum ne müzik dinliyorum ne de gitar çalıyorum.Ellerim paslandı garanti ama tekrar şöyle yeni gruplara ihtiyacım var.Tabi tek kişinin çalabileceği şekilde şarkılara ihtiyacım var.Çünkü bazı grupların şarkıları tek başına bir anlam ifade etmiyor.Herneyse arkadaşlar bana yeni yeni metal gruplarını önerebilir misiniz?Arayışım Melodic Death,Progressive yada Metallica'nın ilk birkaç albümü tarzındaki gruplardır.Bilemiyorum belki kişisele açmalıyımdım ama :) İşte dinleyecek grupta aradığım için buraya açtım.İçimi döktüm.Oh be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bi alttaki arkadaşta metal grubu istemiş sanırsam değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 doom metal türü diğer konudaki. tek kişilik parça olayı biraz zor gibi sanki. o tarz parçalar muhakkak vardır da ben tavsiye veremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Tek kişi olsun ille demiyorum.Ama tek gitarlada anlamı olacak bir parça olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar