Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skate Board Ollie Nasıl Yapılır?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

heelflip daha zor yok kickflip daha zor diye bi olay yok kickflip yaparsan bi kaç güne heelflip i de çıkarırsın zaten yada tam tersi hepsi aynı sonra varial hareketlere geçersin onlar daha kasış mesela varial kickflip=pop shuv it+kickflip, paten bmx filan street te hiç hareket yok nerdeyse anca freestyle kasarsın, kaykay en süperi kesinlikle, bu arada yanlış bilgi var sanırım, kickflipte kaykay dışa doğru yani sırtının baktığı yere doğru 1 tur döner, heelflipte tam tersi, kaykayın yatay 180 dündüğü hareket pop shuv it[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...

[Bu mesaj Aegean tarafından 18 January 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hatta başlamışken kickflip trick tip veriyim, kickflip in klişe lafı vardır: "the flick of the toe makes it happen" ayak parmağınla ufak bi bastırma yapıcaksın yani kflip te ayaklar | şeklinde olcak ya da goofy kayanlar için | / şeklinde, bende kascam kflip te kaykay kırıldı para kasıyom[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

ya hazir boyle bir topic acilmisken birkac sey sorucam (cok acemiyim bilmis olun) :

* kaykay baya uyduruk, yeni basladigim icin kaliteli birsey almak gelmedi icimden, neyse bendenmi kaynaklaniyor bilmiyorum ama cok yavas, bikere ittirmede 3-5 metre gidiyor ve yavasliyo surekli itmek zorunda kaliyorum. gordugum videolarda adamlar 10 metrede bir ittriyorlar kendinlerini, neyden kaynaklaniyor? (73 kiloyum walla cok fazla degil kaykay icin :) )

*gercekte saglak olmama ragman solak bicimde kaymak daha rahat geliyor (sol ayakla itip, sag ayak boardun onunde) baslangicta boyle alismam iyi birseymi kotumu?

* kaykayin temel dengede tutma mantigi nedir? (amma soru ama) yani nezaman dussem hep kaykay one kayiyor bende havada rove$ota cekiyorum, hep ama hep boyle dusuyorum. onlemem icin nelere dikkat etmem lazim (durum bicmim nasil olmali, kollar ayaklar falan vs. )

* tekerleklerin vidalarini gevsetsem hizlanirmi?

* board uyduruk, ancak tekerlek ve tekerlegin takildigi zimbirtiyi degistirip guzellerini alsam (yeni tahta almadan) fark olurmu.

sagolun varolun
Sosyal ağlarda paylaş

*dediğim gibi kaykay alışkanlık meselesi kaykayın hızlı gitmesi tekere bağlı bir şey sende küçük teker vardır tahminimce 45-50 mm arası bi şeyler, benim önerim 55 den aşşağı inmemeli ama alışkanlık meselesi tabi,
*sağlak solak farketmiyo pek kendini nasıl rahat hissedsiyorsan öyle kay, mesela ben sağlağımdır ama goofy kayarım yani sağ ayak önde sol ayak tail de.
*denge olayında kaykayda uçman için tekerin bir şeye takılması lazım öbür türlü havada rövaşata çektirmez kaykay
*tekerlerin rulman(bilyesi)ı sıkıysa açınca biraz hızlanabilir ama sanmıyorm ki çok sıkı olsun
*sürekli dediğim gibi kaykay alışkanlık meselesi, onla da kayılır ama daha kasış olur yeni tahta alınca alışman zorlaşabilir, mesela nerde görülmüş bir kırtasiye kaykayında güzel bir konkav olduğu ama markaların çoğunda güzel bir konkav vardır kflip ve hflipi kolaylaştırır biraz fln, ayrıca marka kaykaylar tabiki çok daha dayanıklı olmakta onuda unutmamak lazım[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

yannıs hareket yapında deckle akraba olun emi..
hehe $aka $aka.. b0ard güseldir, ama paten kraldır..
böyle her hareketi burda açıklamaya kalkarsanız bandwidth yetmez, zaten hep gereksiz eleman olmu$tur $u boarder ların çoğu.. ama güzel uğraş tabi nede olsa x-treme..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
Sosyal ağlarda paylaş

ben düz zemin istiorum kırtasiye kaykayına da razıyım
zemin düz olsun onla da giderim
düz giderken çok mutluydum
ollie mollie kalsın gerek yok böyle çukursuz taşsız bir yol yeterli :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...