Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek G-String'i en çok Kayseri de satılıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konya ise supe!

kayseri ise de supe!

de abi ne yapcaklar g-stringle onu anlamıom ?? normal don giyin kardeşim alla alla[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Mesaj tarihi:
Dyna, allah davul etsin seni, pazar pazar gozumuzun onune feciat getirmenin ne anlami vardi :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
eheheh ediye katılıyorum...

ayrıca bonepartın boxerlarıda meşhurdur hani.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 18 January 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
Konya.. Kayseri değil.

said:
BonePART, 18 January 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
arkadasalr bi ufak dfetayı kacırıyosunuz
karakedidenilen site admini dogma buyume kayserlidir
yane sonaneden bannandık demeyide

"Hadi leeeeeean" derim..

La Konyada Bir dükkana(hankısı olursa),Girip "Abi G-String var mı?" diye sor..
Seni Alaadin Meydanında sallandırırlar...

Hem Sağlıklı değil :p Hem Erkek adama yakışmaz..

Erkek adamı harap eder...Bitirir..Karizmayı yer...

:)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Mesaj tarihi:
Ya olum millet şaşırdı kendini.. Herkes te tikky olma hevesi. Nerde salak iş varsa onlara bakıyo adamlar.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
halfmumi, valla bence de konya olabilir, neden diiceksin, gecen power fm de duydum, ideefixe in aciklamasina gore "Taocu seksin sirlari" adli kitap en cok konya da satiyomu$. ciddiyim bakin, radyonun yalancisiyim ahah.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
Ya normaldir arkadaşlarım Konya nüfusu fazla olan bir şehir.. Neden ist. değil de orası ha onu bilemicem işte.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Zaten nerede bir şey "tü kaka" görülürse orada o konuyla ilgili daha extrem şeyler yaşanır hep. Yasak, gizlilik insanları tahrik ediyor heralde.

Ama g-string kötü yaf, araya kaçar fln rahatsız yane. En güzeli streç boxer (bi adı vardı bu tarzın ama unuttum :-P)[signature][hline]Trance Nation Member
P.L.U.R!

(wka Astral @ NBL)

[Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 19 January 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi kız demişti bana kadınlar önce erkeklerin dişlerine sonra ayakkabılarına tırnaklarına bakar en sonda popoya bakar kalçaları güzel erkeklerden de hoşlanır kadınlar yani kadınlarda sapık o zaman g-string almak ve giymek gayet doğal ve normal :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...