Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 konya ise supe! kayseri ise de supe! de abi ne yapcaklar g-stringle onu anlamıom ?? normal don giyin kardeşim alla alla[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Dyna, allah davul etsin seni, pazar pazar gozumuzun onune feciat getirmenin ne anlami vardi :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 eheheh ediye katılıyorum... ayrıca bonepartın boxerlarıda meşhurdur hani.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Kalhiae, 18 January 2004 21:39 tarihinde demiş ki: Konya.. Kayseri değil. said: BonePART, 18 January 2004 17:18 tarihinde demiş ki: arkadasalr bi ufak dfetayı kacırıyosunuz karakedidenilen site admini dogma buyume kayserlidir yane sonaneden bannandık demeyide "Hadi leeeeeean" derim.. La Konyada Bir dükkana(hankısı olursa),Girip "Abi G-String var mı?" diye sor.. Seni Alaadin Meydanında sallandırırlar... Hem Sağlıklı değil :p Hem Erkek adama yakışmaz.. Erkek adamı harap eder...Bitirir..Karizmayı yer... :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ya olum millet şaşırdı kendini.. Herkes te tikky olma hevesi. Nerde salak iş varsa onlara bakıyo adamlar.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 halfmumi, valla bence de konya olabilir, neden diiceksin, gecen power fm de duydum, ideefixe in aciklamasina gore "Taocu seksin sirlari" adli kitap en cok konya da satiyomu$. ciddiyim bakin, radyonun yalancisiyim ahah.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ya normaldir arkadaşlarım Konya nüfusu fazla olan bir şehir.. Neden ist. değil de orası ha onu bilemicem işte.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zaten nerede bir şey "tü kaka" görülürse orada o konuyla ilgili daha extrem şeyler yaşanır hep. Yasak, gizlilik insanları tahrik ediyor heralde. Ama g-string kötü yaf, araya kaçar fln rahatsız yane. En güzeli streç boxer (bi adı vardı bu tarzın ama unuttum :-P)[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) [Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 19 January 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bi kız demişti bana kadınlar önce erkeklerin dişlerine sonra ayakkabılarına tırnaklarına bakar en sonda popoya bakar kalçaları güzel erkeklerden de hoşlanır kadınlar yani kadınlarda sapık o zaman g-string almak ve giymek gayet doğal ve normal :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar