Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yasal mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 selam ben maliyeden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Miraul said: axedice said: Ya şimdi boşver de kuralları dl yaparken %11e geliyor sonra iptal oluyor. Flashget kullanıyorum, devam etmeye çalıştığımda baştan başlıyor. Niye öyle? Aynı sorun bende de var, yüzde kaç olduğunu göremedim pc başında değildim ama 2 ayrı dosyayı 2 kez denedim hep 40.889mb'ta durmuş, iptal olmuş. Nazar değmesin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eğer amerika'da ofis veya çoklu kullanıma sahip bir hattan yapılıyorsa yakalanabilme ihtimali çok daha yüksek. ancak bireysel hatlardan yapılan uploadlarda bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 forum kurallari geregi kapatmak zorundayim bu topigi. 7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar