Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuan için 150GB dizi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar.
Mesaj tarihi:
Tabeki her eleştiriye açığım ancak sitenin sadece 1 gün tasarlanıp kodlandığını söliyim.

Edit: tasarım benim değil başka bi siteden (ç)aldım. Çok ayrıntılı bi sistem kodlamayı planlıyorum vaktim oldugunda
Mesaj tarihi:
Apache said:
çok güzel gözüküyor.bu işten kazancınız nedir?

Şuan bi kazanç yok apache inşallah 1 ay içinde bekliyoruz :P

@Slat

Ya bi arkadaşa sormuştum. Series kullanıyorum demiştim. Oda nbc.com 'da Tv Showz yazıyo diyince bakmamıştım düzelttim :D
Mesaj tarihi:
Kusura bakma ama burası korsanlığından dolayı kapatılmaz mı? yani torrent'te korsan ama bu resmen adamların gözüne sokmak gibi olmuş biraz... 'Mahkeme Kararıyla Kapatıldı' diye yazmasın sonra bide benim gibi yapmazlar Caps ile yazarlar 'MAHKEME KARARI İLE KAPATILDI' diye.
Mesaj tarihi:
Evet, film ve mp3 indirdik yuksek miktarda, cdye yazdik sonra uyari geldi geldi FBI'dan(Amerikada oldu bu olay)

Hani burda ilk gunden cekerim upload ederim diye demistim, ama basim derde girer diye korkuyorum iste
Mesaj tarihi:
GEd said:
popülaritesi uçmadigi sürece bişi olmaz siteye.

Yerim ya en fazla TR girişi yasaklarlar. Üstüme olan hiç bişi yok zaten. Ne sunucuda ne domainde adım geçiyo.

edik: araştırmadım. Birisi söylemişti abd'deki sunucuya bişi yapamzlar diye
Mesaj tarihi:
Mike said:
abddeki sunucuya yasal işlem yapılamaz, tr girişi yasaklanır dediği gibi. ama Dava amerikada acılırsa sşdlasşdl olur.

ABD öle şeylerle uğraşmaz.

@Thunderbird

Evet sunucu hostgatordan. Memnun muyum? Evet uzun süredir onların sunucularını kullanıyorum
Mesaj tarihi:
amerika ugrasmaz mi oyle seylerle, dikkatli olun derim telif hakki olan sovlari direct download ile veriyorsunuz. Youtube de her gun kac video cikartiliyor farkinda misiniz bu sebep yuzunden.

Amerikada en cok ugrasilan sey o, MPAA ve RIAA sayesinde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...