Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Edit : Açıldı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok güzel gözüküyor.bu işten kazancınız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sitenin dizaynı pek güzel değil gibi :/ Tv showz'daki "z" harfi çok itici duruyor üstelik ciddi olun biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Şu haliyle dandik warez sitelerini andırıyor tasarım(yapıcı eleştiri tabii ki :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Tabeki her eleştiriye açığım ancak sitenin sadece 1 gün tasarlanıp kodlandığını söliyim. Edit: tasarım benim değil başka bi siteden (ç)aldım. Çok ayrıntılı bi sistem kodlamayı planlıyorum vaktim oldugunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Apache said: çok güzel gözüküyor.bu işten kazancınız nedir? Şuan bi kazanç yok apache inşallah 1 ay içinde bekliyoruz :P @Slat Ya bi arkadaşa sormuştum. Series kullanıyorum demiştim. Oda nbc.com 'da Tv Showz yazıyo diyince bakmamıştım düzelttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bende buffy the vampire slayer sezon 1 uploadlarıyla başlıyorum bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kusura bakma ama burası korsanlığından dolayı kapatılmaz mı? yani torrent'te korsan ama bu resmen adamların gözüne sokmak gibi olmuş biraz... 'Mahkeme Kararıyla Kapatıldı' diye yazmasın sonra bide benim gibi yapmazlar Caps ile yazarlar 'MAHKEME KARARI İLE KAPATILDI' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Valla bilmiyorum yasal zımbırtılara hiç bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bende aslinda televizyondan bilgisayara kaydedebilirim dizileri ama o yasal zimbirtilardan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hapse gircen haberin yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Uyari geldi bizim eve, yasadisi download upload yaptigimiz icin o yuzden, gec dalgani sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mADmaXimus said: Uyari geldi bizim eve, yasadisi download upload yaptigimiz icin o yuzden, gec dalgani sen Nasıl ya? Ciddi mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Evet, film ve mp3 indirdik yuksek miktarda, cdye yazdik sonra uyari geldi geldi FBI'dan(Amerikada oldu bu olay) Hani burda ilk gunden cekerim upload ederim diye demistim, ama basim derde girer diye korkuyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Her ay nerdeyse 200-300GB Dl yapıyorım yasadışı net hızları yükseldiğinden beri böyle. Uyarı falan gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 taz said: hapse gircen haberin yok olm Sen girdin çıktın heralde taz. Gıcık etme beni ya üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 popülaritesi uçmadigi sürece bişi olmaz siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 GEd said: popülaritesi uçmadigi sürece bişi olmaz siteye. Yerim ya en fazla TR girişi yasaklarlar. Üstüme olan hiç bişi yok zaten. Ne sunucuda ne domainde adım geçiyo. edik: araştırmadım. Birisi söylemişti abd'deki sunucuya bişi yapamzlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sunucu hostgator.com dan sanırım. memnunmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abddeki sunucuya yasal işlem yapılamaz, tr girişi yasaklanır dediği gibi. ama Dava amerikada acılırsa sşdlasşdl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mike said: abddeki sunucuya yasal işlem yapılamaz, tr girişi yasaklanır dediği gibi. ama Dava amerikada acılırsa sşdlasşdl olur. ABD öle şeylerle uğraşmaz. @Thunderbird Evet sunucu hostgatordan. Memnun muyum? Evet uzun süredir onların sunucularını kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 amerika ugrasmaz mi oyle seylerle, dikkatli olun derim telif hakki olan sovlari direct download ile veriyorsunuz. Youtube de her gun kac video cikartiliyor farkinda misiniz bu sebep yuzunden. Amerikada en cok ugrasilan sey o, MPAA ve RIAA sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 siteye girmio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 evet ben de erisemiyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar