Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bu hafta 1 gb lik micro sd aldim motorola v3i ye.itunes falan gayet guzel çalisiyor fakat buyuk bir sorun var.çektigim fotolari ve videolari micro sd ye kaydetmeye calistigimda insufficient memory on card hatasi veriyor kaydedemiyorum hicbiseyi micro sd ye.anlamadim nedenini.fikri olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 telefona hafıza kartını tanıtman için ilk telefonun menüsünden hafıza kartını biçimlendir. sonra olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 onu nası yapıyoruz acaba, baktim da bulamadim = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 motorola hiç kullanmadım bende bilmiyorum. bir bak istersen hafıza kartı bilgileri v.b gösteren bir yerden olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bulamadim ama saol genede.hallederim bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bir yardimi dokunur mu bilmem ama, bir ufak olasilik bilmiyorsundur diye yazmak istedim. Bicimlendirmekle format ayni sey, yani ayarlarin diline gore degisebiliyor. Belki gormusundur atlamisindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar