Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bezmiş bir Jedi

Popeye

Öne çıkan mesajlar

hehe daha bugun benzeri birini sans eseri dövdüm..coronet starport meydanda herkes toplanmis basina (kettemoor) arkadas bi baktim show olsun acti lightsaber i...sans eseri tek imp de bendim :)

eh "DeadlyBlue-FSCS" gibi bir adin var...hemde jedi olmussun..birde basinda helmet yok...dedim su yeni t21 i deneyeyim :) 3 cu mind shotta yerdeydi...anlamadigim db ardindan geri gelip beni 13 yasinda olmakla sucladi...eheh super walla bu jedi ler...[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

evet jedilerin durumu felaket inanailmaz kotu durumdalar ama arkadaslar bazi seyler yanlis anlasilmis olabilir bende holo grinderim, yaptigim her meslekte bir miktar vakit geciriyor egleniyorum. sabit kalmak cok sikjici olabiliyuor zamanla. eger ki jedi slotumu acmayi basarabilirsem ki niyetim kesinlikle bu jedimle henuz oynamayi dusunjmuyorum onun icin vakit harcayamam. bu isler duzeldiginde de jedimle maceralara girebilirim eger acmaya calisan yada acan varsada ona tavsiyem hjedisiyle oynamasin yoksa sikintidan ve hayal kirikligindan oyunu birakir.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

yav benim anlamadigim neden jediler eziliyo havasi var onu cozemedim...yani bildigiim hayli guclenmis jediler var, calismasini biliolar ulu orta yerde saber acmiolar aksina guildlerince oyle bi korunuyorlarki yanlarina yaklasan BH bin yasasin...herkesin kolayca nese ve huzur icinde kasabilecegi pespembe skill degil ki...aksina oyunda en can cekistirecek ke$i$ skilli ehhe

e yani solo fschar oynatmaya calisanlara (kotor oneririrm :p) cok zor gelmesi normal jedi class inin cunku en zor class hakkaten...ileride elde edilen gucte fazla iyi...ha iste naboonun 2 km disinda saberla vijj vijj oynarlarsa initate ken daha hali dandrik tka novice bile can yakar :)

yok yani med armor pierce 1.0speed 1.5k dmg li saberi savuran padawan olmus adama pek kolay yanasilmiyo hehe
bizdende sole ciksa bi fslot charda dinlesek maceralarini heh[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...