Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 buyrun burda eheh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yazik hehe[signature][hline]Sufi, 11 December 2003 16:54 tarihinde demiş ki: bölümün adı futbol olarak değiştirilmeli. başka spor bilmeyiz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 no.. i wasnt a holo grinder. Stumbled on it mastering marksman as my 7th profession 1/1/04[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aynı şeyleri söylüyordum bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Güzel kız[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 super holofreaklere anlatmaya calistigimda bu tabi jedidan duymak ayri bi rahatlik ve haz veriyo[signature][hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 18 January 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hehe daha bugun benzeri birini sans eseri dövdüm..coronet starport meydanda herkes toplanmis basina (kettemoor) arkadas bi baktim show olsun acti lightsaber i...sans eseri tek imp de bendim :) eh "DeadlyBlue-FSCS" gibi bir adin var...hemde jedi olmussun..birde basinda helmet yok...dedim su yeni t21 i deneyeyim :) 3 cu mind shotta yerdeydi...anlamadigim db ardindan geri gelip beni 13 yasinda olmakla sucladi...eheh super walla bu jedi ler...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 evet jedilerin durumu felaket inanailmaz kotu durumdalar ama arkadaslar bazi seyler yanlis anlasilmis olabilir bende holo grinderim, yaptigim her meslekte bir miktar vakit geciriyor egleniyorum. sabit kalmak cok sikjici olabiliyuor zamanla. eger ki jedi slotumu acmayi basarabilirsem ki niyetim kesinlikle bu jedimle henuz oynamayi dusunjmuyorum onun icin vakit harcayamam. bu isler duzeldiginde de jedimle maceralara girebilirim eger acmaya calisan yada acan varsada ona tavsiyem hjedisiyle oynamasin yoksa sikintidan ve hayal kirikligindan oyunu birakir.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yav benim anlamadigim neden jediler eziliyo havasi var onu cozemedim...yani bildigiim hayli guclenmis jediler var, calismasini biliolar ulu orta yerde saber acmiolar aksina guildlerince oyle bi korunuyorlarki yanlarina yaklasan BH bin yasasin...herkesin kolayca nese ve huzur icinde kasabilecegi pespembe skill degil ki...aksina oyunda en can cekistirecek ke$i$ skilli ehhe e yani solo fschar oynatmaya calisanlara (kotor oneririrm :p) cok zor gelmesi normal jedi class inin cunku en zor class hakkaten...ileride elde edilen gucte fazla iyi...ha iste naboonun 2 km disinda saberla vijj vijj oynarlarsa initate ken daha hali dandrik tka novice bile can yakar :) yok yani med armor pierce 1.0speed 1.5k dmg li saberi savuran padawan olmus adama pek kolay yanasilmiyo hehe bizdende sole ciksa bi fslot charda dinlesek maceralarini heh[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar