Orcun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Belki hatirlarsiniz beni FrF idim . Genelde duel manyagi olarak cagirirlardi beni , benim sorunum oyunu cok ozlemem ve geri donmeyi dusunmem uzun sure wow oynadiktan sonra eski ortami bulamama gibi problemler vs .. biliosunuzdur zaten . Sizce degermi donmeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 orcun :S nick neydi? ve yani keyfine kalmıs suan bedavaya girebiliyorsun eski accountunla falan deneyebilirsin bence? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Nick Orcun'du , E-ih , odesa , mirally felan hatirlar beni zaten az duel yapmamistik mop'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben de seni hatırlıyo gibiyim.. =) shewky goldbreaker ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Orcun :D nabıyosun? hatırlıyorum salak bi beyaz pardesü gibi bişeyin vardı VK yı çıkarır dalardın bende kaça kaça bi tap düşerdim :D ayrıcada hiç bi şey swg ye dönmeye deymez.. istiyolarsa agızlarıyla Krayt tuttsunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar