dieevil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 slm bu yenı patch geldıkden sonra problemım charları hıc bırı ucmuyor ve ıtem satıcak olsamda for away verıyor dıbınde oldugum halde vendorun wtf yı sıldım addonları sıldım repaır yaptım ama gene aynı basına gelmıs olan cozmus olan varsa bı degınsın su konuya page attım wtf yı sıl dedıler ama ıh mantar yanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bana soyle oluyordu gidecegim yere tikladigimda calismiyor ama flight mapini kapatip tekrar actigimda calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 nu tarz buglar yeni patchle düzelicek sanırım. ucma bugı queue bugı bankayı acamama bugı bankaya esya koyamama,alamama voice chat vendora satamama,alamama,tamir edememe blablabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 20-30 defa page atmamdan sonucunda sonunda itiraf ettirebildim GM'in tekine. hepsi addonları sil, wtf ve cache dosyasını sil düzelir gibi zırvalıklar soylerken dün bi GM bunun bi bug oldugunu kabul etti. bu bug da soyle ortaya cıkıyomus. mesela sıraya girecegin bg'nin battlemasterina iki defa tıklarsan bug oluyomus. o yuzden hem flight mastera hem battlemastera bir kere tıklayarak istediginizi yapabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eet cinnet geçirtior o bug adama basıorum que ladım snaıorum bg ye sora mal gibi ucuom baska yere giidom falan ama sıra yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya bg olayını bı sekılde hallettın maın char mage oldugu ıcın bı shatt bı org bı uc ye gıdıyorum o sekılde gırıyor da ezık 61 charla ucamamak ve tusa basmaktan gına geldıgınde essekle bı yere gıtmek sıktı benım ıcınde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 portaldan geçemiyorum ben sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar