Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 SwgEmu icin işimizi oldukça kolaylaştırıcak bir güzellik LaunchPad Olayı :) Cunku Bizi Onca Ayardan Onca mIRC Olaylarından Tek Başına Kurtarıyo :) Özellikleri 1)Otomatik Uptadeler 2)İstege Göre Degiştirilebilen Skinler 3)SwgEmu Clientini Hic Sorunsuz Şekilde Otomatik Hazırlayabilme 4)Full Scan ile Bozuk Dosya Onarımı 5)Kolay Arayüz 6)İstege Göre Arka Planlar Ve Load Ekranları 7)Kodan Profession Calculator içinde ( Template Programı ) 8)IRC'e otomatik giriş 9)Macro Paylaşımı ( Yakında ) Programla Ilgili Yardım Icin Cekinmeden Sorabilirsiniz.. Download Adresi: http://launchpad.thewildclan.com/LPESetup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 /uber bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 swg'yi cdden yükleyip üstüne launchpad ile güncellesek yetiyormu artık yani. Diğer topicteki işlemleri yapmamız gerekmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Evet yetiyor aslında ancak diğer topicteki installeri kullanmak faydalı,özellikle hata alıyorsan installer denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet önce installer'ı kurup gerekli dosyaları edindim, sonra Launchpad ile bağlandım, sorunsuz çalıştı. Etrafta boş boş dolanıyorum :D Yanlız yurtdışı bağlantımız yine öldü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet aynı sorun bendede var,net bağlantısı çok kötü :/ çıktım gene kotor ,gta arası takılıyorum sıkıldım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar