mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Nette bulamadım bölümlerini başka alternatifi varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Var, ama 150 doların(ya da tek tek 35 dolar+yol) varsa. En sonunda bütün sezonları içeren 3 DVD seti çıktı. Amazon'da satılıyor(olmadı açık arttırmalara bak). Bir de animesuki.com'da var divx formatında ama 700 mb lik bloklar halinde. Ahh ahh parasızlığın gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Selam Galacatic heroes animasuki de var ve baya gusel.700 MB tamamda 3 gunde ınıor kabloyla..[hline]avatar nasıl yerlestirebilirim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Whitedagger, yanlış anlamadıysam sende LOGH bölümleri var. Cd+Kargo parası versem çekebilmen mümkün mü? Beni 150 dolar bayılmaktan ya da bir bilgisayar alana kadar geçecek olan uzun yıllardaki bekleme sürecinden kurtarabilirsin. :)[hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Anima suki de tamamı değil sadece 48 bölüm var. 110 bölüm ve iki film dvd (40 adet) olarak 2000 dolara satılıyormuş. Ama hepsi japonca. Animasuki den indirmeye başladım. Acaba türkiyede hangi kanal veriyor idi bir zamanlar bu ghost in the shell ile birlikte anılabilecek seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: Narsil, 24 December 2003 23:57 tarihinde demiş ki: Var, ama 150 doların(ya da tek tek 35 dolar+yol) varsa. En sonunda bütün sezonları içeren 3 DVD seti çıktı. Amazon'da satılıyor(olmadı açık arttırmalara bak). Bir de animesuki.com'da var divx formatında ama 700 mb lik bloklar halinde. Ahh ahh parasızlığın gözü kör olsun. Amazon da nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Amazon ana sayfasindan Legend of Galactic Heroes diye aratman yeterli. Hem acik arttirmalarda hem de normal satis bolumunde gosteriyor olmasi lazim. Hangi kanallarda yayinlan di sorusunun cevabi ise Kanal D ve HBB olacak.[hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Amazonda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 http://animestand.com/dvd/heroes.shtml Yalnız kredi kartı numaranı çaldırır, gümrükten çekemeyip delirir ya da hepsini almak için gerekli 150 doları bulmak için kapkaça çıkmak zorunda kalırsan ben sorumlu değilim.>Yine de bana güvenilir bir site gibi geldi.[hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yok yemiyo o siteden istemek. Ama saol yinede. Arkadaş sözüm ona indiriyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ben deneme amaçlı isteticem bir DVD setini. Boşa savuracak otuz dolarım olunca elbette. Eğer bir mucize olur da gelirse buraya yazarım kaç günde geldiğini, ne gibi sorunlar çıktığını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 okii bekliyoz haberlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar