Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Millet lvl 55lerde hala legacy kovalarken ben 48de bi güzel bitirdim şimdide öyle boş boş dolanıyorum ne yapacağımı bilmeden Bundan sonrası için nasıl xp kasılır nerelere gidilir başka chain questler varmıdır tavsiye verebilecek varmı Bi kaç site gezdim ama bilgiler çok outdated mission terminallerle hayat olmaz gibime geldi sürekli grindmi yapmak lazımdır nedir anlayamadım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hangi expansionlar var snde? lvl55e kdr eski gunlerdeki gbi grind yaparsan, snra kasık a gidersin, lvl70e kdr goturur seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bütün xp packler var ama huzur yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 http://swg.allakhazam.com/db/quests.html?sortby=Planet seç beğen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bu Kashyyyk dedikleri yerin galactic mapte olmaması üzdü beni baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sethlor said: Bu Kashyyyk dedikleri yerin galactic mapte olmaması üzdü beni baya Kashyyyk gezegenini yalnızca hyperspace ile gidilebilen gezegen değilmiydi yahu. uzaya çıkmadan direk gidemezsin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yannızca hyperspace ile. bnce cok ii bi fikir oyle olması yoksa her yere shuttle ile gtmek fln bayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bence çok saçma çünkü giderken hyperla gidiyosun ama dönerken ticketla dönüp gemini orada bırakabiliyosun sonra gemisiz dızdımlak kalıyosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ticketla donmek yoktu die hatırlıorm ben? nie bole hatırlıorm cunku uzayda pob ile faction point kasarken insanlar pob den indiklerinde kasıkta kalıolardı kendi gemileri olmadıgı icin tek baslarına donemiolardı lutfn goturur msn die tell atıp duranlar oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben döndüm valla gemide orda kaldı gidemiyorum bidaha Oyunun en kısır lvl aralığı 50-60 arası herhalde questler ya lvl 40 larda ya 60 larda bi kaç tane quest var lvla uygun onun dışında grind yapmak lazım anladığım kadarıyla Henüz güzel bi spotda bulamadım grindlemeye bütün galaksiyi dolaştım ama güzel yerler varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dantooine en guzeli grind icin, bol bol her lvldan hayvan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar