GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 who brought the krayt here? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 emre bu senin denediğin emu serverı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bu akşam Bende swg yi yükleyeyim. Aynı server da gruplaşıp eğlenelim bari. Dueller bile iyidir .. Neler var, nasıl gireceğim. Hele bir anlatıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 GwindonSurion said: emre bu senin denediğin emu serverı mı? abi benim dedigim server www.swgemu.com 'un serveri ana server yani ordayiz nightsister avına gidiyoruz krayt kesiyoruz darth vaderi öldürmeye calisip hepimiz ölüp keh keh küh küh gülüyoruz :) öle eyleniyoruz walla :) tabi bi yandan bu yaptiklarimizin hepsi test yani boş boş olan bi ugras diil msl bi yterden bi yere giderken shuttle ve av-21 flash speeder vs vs kullanıyoruz ki bu suan test edilen sey ayrica loot sistemi yappılıyo suan hersey dusuyo ama lootta bug oluyomu onu deniyoruz falan yani test bile olsa cok zevkli :) bi tek dancer ve musician bulamamaktan yakınıyoruz :D ara sıra aramızdan biri gidip hemen dance oluyo falan dans ediyo ona bakıp gülüyoz falan öle takılıyoruz yani eski postlarıma bakarsanız stick olabilitesi olan postlar koydum nasil girilebilecegine dair ve neler yapmak gerektigine dair :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 housing var mi player sehirleri vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ugrasilmakta onla suanda ilk zaten anchorheadde basliyosun takiliyosun orda skill trainlerlar falan var böle eylenceli oluyo pvp olsun pve olsun gene eski tadı alıyosun tam olmasada :) NGE'den iyidir sonucta öle düsünmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 emre ya bana su emuyu oynanabilir sekilde dvd ye koyup yolla kargoyla ödemeli beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 canım arkadaşım bak Emu ve NGE aynı hard diskte şeklinde bir topic actim orda ne yapmak gerektigi yazıyor canım benim :) çok kolay :) sende olmasa swg diyicem tmm göndereyimde var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar