Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cennet ( 2007)

Mike

Öne çıkan mesajlar

2008 in başında 4 ocak tarihinde vizyona giricek.
Araf filminin yapımcılığını üstlenen Biray Dalkıran tarafından tekrar bir yapıt karışımızda. Araf filmi bana göre vasatı geçemedi. Fakat bu filmin Biray Dalkıranın kariyeri için önemli yer tutuyor, filmin senaryosu güzel gözüküyor ama Tür kısmına komediyide eklemeyi unutmamışlar. Drama, psikolojik ve komediyi birarada nasıl göstericekler görücez hep birlikte. Traileri izlediğimde, gene grafik ve konu olarak çok iyi düşünülmüş bi film olduğunu düşünüyorum. Çıktığu gün izlemeyi düşünüyorum. Requiem for a dream tarzı birşey beklemiyoruz elbette drama derken fakat duvarlara kafa atma gibi psikopat mevzularda mevcut filmde.
En çok Engin Altan Düzyatanın performansı merakla bekliyorum.

Musallattan sonra umarım 2. bi güzel Türk filmini izleriz ve devamı gelir.

Grafik olarak beğendiğimi vurgulamıştım, şimdi incelerken 1-2 siteyi grafiklerin yabancı bir ekip tarafından yapıldığını okudum.

Grafiksel Bilgiler

said:

"Günde 18 saat süren plato çekimlerinde bir ilk yaşandı ve uçma sahnelerinin inandırıcı olması için 4 ayrı düzenek kuruldu. Bu düzenekler Harry Potter filminde kullanılan düzenekler ile tıpa tıp aynıydı. Filmin genelinde 20 dakikadan fazla yer tutan hayal ve cennet sahneleri için Türk ve İngiliz özel efekt ekipleri ile koordineli çalışıldı..."

Bilgiler

Tür : Dram / Komedi / Psikolojik
Gösterim Tarihi : 4 Ocak 2008
Yönetmen : Biray Dalkıran
Senaryo : Burak Sesli
Görüntü Yönetmeni : Aşkın Sağıroğlu
Yapım : 2007, Türkiye

Konu

Can, 7 yaşındayken annesinin ölümü ile yaşadığı büyük travmadan sonra çevresi ile bütün iletişimini koparmış, yaygın tanımla gerizekalı bir gençtir. Düşük zekasına rağmen inanılmaz bir hayal gücüne sahiptir. Annesini hayal dünyasında yaşatmış ve 29 yaşına kadar sadece onunla iletişim kurmuştur.

Bunca yıldır kendi kendine yarattığı cennetin içinde yaşarken bir gün artık o cennette yalnız olmadığını farkeder. Genç ve güzel bir kız da kendisine eşlik etmeye başlamıştır. Bunca yıldır kendi dünyasında kurduğu bu cennetten çıkarılıp başkalarının cennetinde yaşamaya mı mecbur edilecektir?

Trailer :

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...