Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hayatımda gördüğüm en iğrenç site iyi,kötü,güzel,çirkin her kızın profilinde en az 10 tane erkeğin çok güzelsin,şirinsin,tatlısın diye sarkıntılık ettiğini görebilirsiniz.Fahişeye de aynı muameleyi yapıyorlar mankenede.Sonra bu kızların kaprisiyle,şımarıklığıyla biz uğraşıyoruz.Abazan gençlik sana sesleniyorum senden tiksiniyorum , köpek sürüsü gibi her kızın başına üşüşmeyi kes artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bu site tanıtımından çok, böle bi netloga karşı hakaret mesajı olmuş :D Netlogu bende sevmiyorum. Ayrıca evet abaza çok fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Girme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 lezbiyen gorunumlu kroların oldugu bı sıte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ilk defa duydum o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 seviyesiz bir ortammış kapatılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar