Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Xaenin said: Kızın doğal bir güzelliği var . Dizide mesela böyle at kuyruğu yapınca eşofmanlarıyla falan bana gayet güzel geliyor da , böyle büyümüş de küçülmüş pozlarını yakıştıramadım , fazla kaçmış , hoş durmamış . Arkadaşım, anlıyoruz cheerleader fantezilerini de, hakkaten kurtarmıyo. Bildiğin kütük gibi bi hatun bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Asteroth said: Xaenin said: Kızın doğal bir güzelliği var . Dizide mesela böyle at kuyruğu yapınca eşofmanlarıyla falan bana gayet güzel geliyor da , böyle büyümüş de küçülmüş pozlarını yakıştıramadım , fazla kaçmış , hoş durmamış . Arkadaşım, anlıyoruz cheerleader fantezilerini de, hakkaten kurtarmıyo. Bildiğin kütük gibi bi hatun bu yani. kardeşim, birilerinin begendigi kızları kötülemek üzerine mastermı yaptınız nedir..amac bumu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bana göre süt, onlara göre çikolata. kimi beğeniyor, kimi beğenmiyor işte, ne yaparsın. bi de "nefes alsın yeter!" diyenler var tabii, onları da yüce rabb'a havale edip kaçıyorum hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar