kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şükran günü dolayısı ile fiyatlarda indirim oluyormuş sanırım, ipod nano 8 gb 3. nesil 150 dolarlarda geziniyor doğru mudur bunlar fake midir yoksa? xbox360 a bakayım dedim o da 200 dolar fala diyordu anlayamadım durumu :P xbox360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 öeh kesin takılmıcak die bise olsa direk alrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yanlız xbox ta ships to united states :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tamam abim amerika da zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Olay Black Friday diye geçiyor. Mağazalar kapılarını gece yarısı 4.00 da açıyor km lerce kuyruk oluyor. Amam fiyatlar %50 lere kadar dusuyor yani kesinlikle değer. Ben geçen sene biraz işkence ile Kamera fotoğraf makinesi GPS ve printer almıştım :P Buyuk ihtimalle ebayde ki fiyatlar bu black firdayde alınan urunler yuzunden dusmustur. 70 ekran HDTV 210 dolardı geçen sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar