can Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 arkadaşlar iphone aldım kendim kırdım herşey gayet güzel çalışıyordu, sonra installer programıyla apollo indiriyordum msn için. daha yüklemesi dolmadan telefon uyku moduna geçti ve uyandırdığımda telefonun wi-fi özelliği gitti. wi-fi yerine sürekli edge çıkıyor, settings'de wi-fi bölümü gri oldu ve o buton kesinlikle çalışmıyor. ne yapılabilir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 netten 1.1.1 restore dosyasını bul. Sonra restore moduna sok iPhone'u, iTunes'u aç, restore düğmesine bas shiftle. Açılan menüden indirdiğin 1.1.1 restore dosyasını seç. Bu onu 1.1.1'e restore edicek. Bunları yaptıktan sonra tekrar aktive etmelisin tabi ama kolay tarafı o. düzelir büyük ihtimal. Ama ne yaparsan yap sakın 1.1.2 versyona upgrade etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Restore etmeden önce, Ctrl+Alt+DEL yap İşlemler listesinden iTunesHelper.exe 'yi sonlandır. Bunu yapmassanız telefonunuz brick olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 1.1.2 de kırılıyor artık haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar