Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Arkadaşlar pek bilgim olmadığından sormak istedim,arama falan da yapmadım açıkçası varsa sokabilirsiniz gözüme sorun değil =) şimdi sorularım şöyle: Nba' deki genel karşılaşmaları öğrenmek istiyorum. 2 tane konferans var doğu ve batı. Regular season boyunca doğudakiler doğudaki takımlarla,batıdakiler batıdakilerle mi yapıyor? Playofflara 2 konferansın ilk 8 er takımı çıkıyor diye biliyorum eşleşmeler de 1-8, 2-7 biçiminde sanırım. Yamuluyor muyum? peki ya nortwest,pacific,southwest ve atlantic,southwest,central zımbırtıları ne oluyor? Sadece bulunduğu bölgede de mi ayrıca sıralaması oluyor? Bu konuda kafam çok karışık açıkçası :) bi de regular season da kaç maç yapıyorlar? son 3 senedir sadece playoffları takip ettiğim için pek bilgim yoktu bu sene normal sezonu da izleyince merak ettim. cevaplarınızı bekliyorum.. aklıma başka soru gelmiyor gelirse eklerim falan.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Öncelikle evet iki konferans var, doğu ve batı ve herkes birbiriyle oynuyor. Doğudakiler doğunun takımlarıy 4 maç, batının takımlarıyla 2 maç yapıyorlar, aynısı batı içinde geçerli. (sayıda yaulmuş olabilirim) Her konferansın içinde de bölgeler var, işte senin dediğin pasific vs gibi. Doğu ve batı için her bölgenin birincileri kesin çıkıyor playoff a, kalan takımlar ise galibiyet yüzdelerine bakarak en iyiden kötüye doğru 8 takım olana kadar sıralanıyor. İlk 8 takım 1-8 2-7 3-6 4-5 şeklinde 7 maç üzerinden eşleşiyorlar. En sonunda doğunun ve batının şampiyonları karşılaşıyor ve title sahibini buluyor...
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 waay iyiymiş sistem, teşekkür ederim bilgilendirme için =)
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet dre yeterli açıklamayı yapmış gibi.
Öne çıkan mesajlar