Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yok akuma gecen gundam 00 i mahfetti ya :p 3 bolum sonra gerceklesicek olayalri ogrenip yaziyordu adfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 SenariouS said: Bu sırada serinin kapanı şarkısının yüksek kalite mp3leri sızdı. İsteyen tokyotoshodan bulabilir... CD Ripleri de çıktı hemen verim linkini :> http://tracker.anirena.com/download.php?id=6459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 <3 dont be late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 unconfirmed or leaked spoiler isteyen http://www.mechatalk.net/viewforum.php?f=7&sid=73b675d1f5b7d709735ecfffee5f44a6 forumuna gelebilir. Bazı spoilerleri gerçekten 4-5 bölüm önceden veriyorlar. Homeless ve MrMarch nickli adamlar spoiler maker gibi çalışıyor roflzsz Tamam vurmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yok yayınlanmış için spoiler'a gerek falan tabikide, işte leak postlandı baya bi 00'a dumur oldum ben orda ondan şey ettim. fırca atmak ne haddimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yeni bir bölüm yeni bir şarkı... OSTSİNİ İSTİYOTUM BEN BU SERİNİN... Aimo şarkısını ah bi bulsam... Neyse baya karıştı işelr bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sheryl rankada cok sevimli ama sheryl le kapisamaz karakter konusunda dsafdadsfasdfadfs ama klan ftw genede yani bkin birileri de klan a takmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 klan super ya hemde pedo yakalamak icin super bir silah :p bkn alttaki resim ama sherly siz de olmaz buda super olmus gundam 00 izlemis olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Şu anda benim bulabildiğim sadece 1 tane olmasına rağmen (Joujou Deculture) yaz comiketinde Frontier doujinleri AKICAK Klein Klan ? More like Fapi Fap Hatun direk 2 modda geliyor; Healthy mod, loli mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahaha stripe koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bu arada kimin sub'ını takip ediyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Offf 6. raw çıkmış. Bu anime yılın animesi olacak bu gidişle. 1dk bile sıkılmadım ya, yok böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 pazara anca cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Genelde Gattai çıkarıyor ilk. Bir iki kere ondan izleyip siliyorum. Çıkınca da Gekkostate-AonE-Menclave den indirip bir kere aha izliyorum. 720p ler upscale ama adamlar güzel filterlamış gerçek 720p gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bende raw cekiyorum her hafta ama sub ublamıyoorum bide tekrara gattaiden sublısını cekiyorm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 6. bölümle ilgili bir soru Ya ben bir şeyi anlamadım bu time fold bunlar geriye dönünce nasıl etkileyecek? tutupta 12 sene sonraya falan mı dönecekler? Kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 time fold derken zamanda yolculuk değil, sadece uzak bi ere gitmek, jump gibi warp gibi bişey. 12 sene derken kast ettiği 12 ışık yılı uzaklıkta bi mesafeye gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cok super bolumde yavas yavas basliyor artik savas :D ask ucgenimize savasta neler olucak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gunbuster daki gibi near-light travel yada subspace travel değil burdaki fold mantığı. Bir delikten girip öbüründen çıkmak gibi. Yani fold => jump => unfold gibi birşey benim anladığım. Araştırırım ayrıntılarını bugün yarın. Bende merak ettim. 6 Çok güzel gidiyor dizi de Sheryl şu anda açık ara önde. Tahminim Ozma Galaxy çatışmasında ölücek burdan gelen dramayı da Ranka ile Alto yu bağlamak için kullanıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ozmayi bu kadar cabuk harcamazlar, daha ozmanin cathy ile olan iliskisini incelerler kesin ozmanin olmesi icin daha cook erken :p ama serinin sonalrina dogru ilk harcanicak karakterlerden biriyim ben diyede bagirmiyor degil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 jump İlk bölümde insanların zaten space jump teknolojisine sahip olduğunu gördük. (emin değilim ama PLUS'da da kısa mesafeli de olsa space jump sahnesi vardı diye aklımda kalmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 plus dada fold ediyolardı. burrdaki durum sanırım evet, subspace'e gecme mevzusu fold kaede'nin dediği gibi, ama işte bazı sınırlamaları var, bide fold distortion sebebiyle direk galaxy'e ışınlamaladılar işte zıplıya zıplıa gitmelei gerekti o sırada işte o iki gemiyle karşılaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bu ne ya! Şimdi 7. bölümü izledim, ilk 6 bölüm şaka gibi gözüktü. Aksiyon, CGI, yeni karakterler, gizem offf harika olmuş. Bu gidişle yılın animesi olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 raw mi izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar