Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu opening ikinci opening degil :P daha cok endinglerde yaptiklari gibi farkli sarki farkli cizim filan yeni opening sheryl ranka dueti olucak ismi lion aha albumun kapagida bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kaede said: Yakında yeni OP/ED geliyor obarey tey tey OP = Lion (May'n & Nakajima) ED = Northern Cross (May'n) İyi bari yalancı çıkarmadılar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aynı single çıkacaklar galiba ikiside yoksa northern cross single ne zaman çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Northern Cross'un TV-Version'unu dinlemekten baydım yani. 1.5 dk hiç tatmin etmiyor be yaws. Bir an önce çıksın da rahat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Suratı kötü olmuş yoksa çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 KK'nın normal formunun dizleri üstünde oturup saçlarını arkaya atarkenki pozundan bir fig var öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ss or.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Şu pozdan http://i70.photobucket.com/albums/i89/4Tran/KK-large.jpg bahsediyorum. Figürünü 4chanda görmüştüm haftalar önce. Bakim bulabilirsem koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Kaede said: Şu pozdan http://i70.photobucket.com/albums/i89/4Tran/KK-large.jpg bahsediyorum. Figürünü 4chanda görmüştüm haftalar önce. Bakim bulabilirsem koyarım. bu mu normal mod asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 görmedinmi animede hep böle bikinili geziyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aile animesi kızı değil yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Lan normal derken mikron değil makron anlamında dedim sizde fokunu çıkartın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kesinlikle aile animesi kızı değil bu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Koydurma şimdi R2 konusuna Leloşla Suzakunun çok özel pozlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dangerious! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eeee nerde yeni raw geldimi acaba lion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu arada bir onceki topige attigim alto nun mech diecast olani degil bildigimiz plamo imis :D http://www.hlj.com/product/BAN955525 fiyatida gayet uygun bu halde :D http://www.hlj.com/product/BAN952782 su die cast tan daha sevimli duruyor simdilikte prototip bunlar hep neyse arbalest i almaya yer acildi butcede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Viktor said: bu arada bir onceki topige attigim alto nun mech diecast olani degil bildigimiz plamo imis :D http://www.hlj.com/product/BAN955525 fiyatida gayet uygun bu halde :D http://www.hlj.com/product/BAN952782 su die cast tan daha sevimli duruyor simdilikte prototip bunlar hep neyse arbalest i almaya yer acildi butcede :D ilki pre paint değil ikincisi fiyat olarak uçmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 lion güzel bir parçaymış... bu sırada yeni açılışta güzel ama fazla recap var birde sheryl yerle birleştiği sahne galiba teorimi doğrulayacak yönde. Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ı ıh sevmedim o kadar Bütün OSTye bakılınca Infinity açık ara bir numara, loopta dinleniyor ama artık yeni bir şarkı lazım aynı kıvamda. Son epic savaş için yeni bir Infinity istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Şöyle birşey olmuş: Yeni OP, eski OP'dan daha güzel fakat, eski OP'un şarkısı yeni OP'un şarkısından daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 valla gundam izliye izliye beynim tirtlamis zaten, Sheryl in kilina bir zarar gelrise doooooru jet ussune f16 yi kaptigim gibi ucarim japonyaya binerim tepelerine BANA GUNDAM F-16 JACK YAPTIRTMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Tahmin Kaede ile konuşurken bi akşam ben açıklamıştım. Sheryl hastalnıp ölecek alto seve seve ranka ile bitecek diye. Gİdişat o yönde gibi ama bakalım. Bu sırada arada sheryl aimoyumu söylüyordu... eğer söylüyorsa gözüm arakda kalmayacak bakın istiyorum o parçayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar