zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Nasıl yapılır. beceremedim 11 senedir bilgisayar kullanıyorum rezil oldum ona buna. çekerim dedim. çekemedim. kurtarın lütfen. İso halinde çekiyorum olmuyo. Veri diski ypaıyorum olmuyo. Nedir yolu. thanks a lot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hiç denemedim ama sanıyorum ki şöyle; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ilginç.normal bir şekilde okuyo bizim dvd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 http://www.divxplanet.com/docs/CD_DVD.htm işine yarar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 veri diski yapsan bile okuması lazım.ama player belli formatları oynatıyosa bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar